Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Rafael Nadalin Australian avointen avausottelussa hämmentävä tilanne – “Pallopoika vei mailani!”

Rafael Nadal
AOP

Australian avoimen ykkössijoitettu Rafael Nadal selvitti avausottelunsa Jack Draperia vastaan ja etenee turnauksen toiselle kierrokselle.

Etukäteen tiedettiin, että britti Jack Draperilla olisi edessään kova haaste turnauksen avausottelussa viime vuoden mestaria Rafael Nadalia vastaan.

22-kertainen Grand Slam voittaja Nadal vei avausottelun erin 7–5, 2–6, 6–4, 6–1. Draper kuitenkin osoitti, että myös ennakkosuosikki Nadal on haavoittuvainen. Vahvasti esiintynyt Draper kärsi kolmannessa erässä krampista ja oli hetken hoidettavana.

– Hän on yksi vaikeimmista vastustajista, jota vastaan pelata avauskierroksella. Hän on nuori, hänellä on voimaa ja loistava tulevaisuus edessään. Tulemme näkemään hänen pelaamistaan monta vuotta, Nadal ylisti vastustajaansa ottelun jälkeen.

Nadal oli hävinnyt ennen Australian avoimia edellisestä seitsemästä ottelustaan kuusi. Voitosta huolimatta, espanjalainen ei vielä vakuuttanut täysin esityksellään. Mies teki ottelussa monia hänelle epätyypillisiä virheitä ja jäi omasta parhaastaan huomattavasti.

– Olen vain onnellinen voitosta jonka tarvitsin, Nadal totesi ottelun jälkeen.

– Viimeiset kuukaudet eivät ole olleet minulle helppoja, mutta toivottavasti tämä voitto auttaa minut eteenpäin.

Ottelun erikoisin tilanne nähtiin avauserässä, kun Nadal metsästi kadonnutta mailaansa.

– Pallopoika vei mailani, espanjalainen selitti huvittuneena Draperille.

Nadal tunnetaan tarkoista rutiineistaan, joten hänellä käytössä olleen mailan katoaminen kesken erän sai miehen varmasti hieman hermostuneeksi, vaikkei puolustava mestari sitä näyttänytkään. Espanjalainen totesikin ottelun tuomarille “tarvitsevansa” kyseisen mailan takaisin. Maila ei kuitenkaan ehtinyt ajoissa takaisin ja Nadal joutui turvautumaan toiseen. Sekaannuksesta huolimatta espanjalainen selvitti avauserän 7-5.

Lähde: BBC Sport

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis