Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Sopimustilanne edelleen auki – Mercedeksellä kova luotto Hamiltonin jatkoon

Lewis Hamilton
AOP

Mercedes-pomo, Toto Wolff, on luottavaisin mielin Lewis Hamiltonin jatkon suhteen. Itävaltalainen on varma, että seitsenkertainen maailmanmestari tulee jatkamaan Silver Arrowsilla myös hänen nykyisen sopimuksensa umpeuduttua.

Lewis Hamiltonin uran jatkolla ollaan spekuloitu paljon mediassa. Brittikuljettajan nykyinen kontrahti on umpeutumassa tulevan kauden jälkeen. Mies itse vihjaili lokakuussa, että uuden sopimuksen tekeminen on vain ajan kysymys.

Mercedeksen puolella ollaan edelleen luottavaisin Hamiltonin jatkon suhteen, vaikka toistaiseksi asia on jäänyt puheiden tasolle.

Mersu-pomo, Toto Wolffilla, on kaikesta huolimatta järkkymätön luotto siihen, että Hamilton tulee jatkamaan tallin pilttuussa, myös ensi kauden jälkeen.

– Hamiltonin sopimusta on vielä vuosi jäljellä. Hänen diilinsä jatkaminen on kuitenkin luonnollisesti yksi pääprioriteeteistamme. Olemme oppineet näiden vuosien varrella tuntemaan toisemme erittäin hyvin.

– Todennäköisesti tulemme istumaan pian alas ja keskustelemaan asioista. Luultavasti väännämme hieman keskenämme, mutta löydämme aina molempia tyydyttävän ratkaisun.

Hamiltonin valtakausi Formula ykkösissä tuli päätökseensä toissakaudella, kun Max Verstappen vei mestaruuden nimiinsä. Sama mies voitti myös viime vuonna, joten Hamiltonilla ja Mercedeksellä riittää todistettavaa tulevalla sesongilla.

Lähde: F1 News and Results

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1