Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Valtava takaisku – Nick Kyrgios sivuun Australian avoimista: “Pelasin urani parasta tennistä”

Nick Kyrgios tennis Australia
AOP

Australian avointen viihdearvo laski selkeästi, kun Nick Kyrgios ilmoitti vetäytyvänsä turnauksesta. Australiaslaisrääväsuun polvi ei kestä pelaamista, jonka myötä hän oli pakotettu heittämään pyyhkeen kehään.

Pitkään odotetut Australian avoimet pyörähtivät käyntiin sunnutaina. Ennen turnausta osallistujalistalta jäi pois kovia nimiä, kun muun muassa Carlos Alcaraz sekä Naomi Osaka ilmoittivat jättävänsä kisat väliin.

Viimeinen poisjäänti oli jälleen märkä rätti fanaattisen australialaisyleisön kasvoille. Nick Kyrgios, jonka otteita moni odotti vesi kielellä, kertoi maanantaina lehdistötilaisuudessa vetäytyvänsä turnauksesta.

Kyrgios ei ole toistaiseksi onnistunut voittamaan miesten kaksinpelin Grand Slamia, mutta hänen mahdollisuuksiaan pidettiiin hyvänä kotimaansa kentillä.

– Olen täysin murtunut, Kyrgios kertoi.

– Olen pelannut täällä aina vahvasti ja voitin viime vuonna nelinpelin mestaruuden.

– Pelasin urani parasta tennistä tähän turnaukseen lähdettäessä. Olen totaalisen uupunut tästä kaikesta. Tämä on luonnollisesti valtava pettymys.

Kyrgiosin polvi ei kestä hänen omien sanojensa mukaan pelaamista, joten vetäytyminen jäi ainoaksi vaihtoehdoksi. On selvää, että yleisömagneetin puuttuminen on tuntuva isku myös turnauksen järjestäjille sekä kaikille miehen faneille.

Lähde: RTHK

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis