Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Viimeinenkin Kalle Rovanperän kilpakumppanin auto on nyt esitelty – Maailmanmestarin rahoittaja paljastui

Gus Greensmith M-Sport Safari-ralli 2022
AOP

Kaikki tulevan MM-rallikauden autot on viimein paljastettu, kun Fordin M-Sport talli julkisti oman kilpurinsa. Täksi kaudeksi Ott Tänakin hankkineen tallin toiminta on muista tehdastalleista poikkeavaa ja monien mielessä pyörikin kysymys, millä Tänakin valtaisa palkka on saatu maksettua. Tämäkin selvisi julkistustilaisuudessa.

Viime vuoden autoon verrattuna M-Sportin suurin ulkoinen uudistus on värin vaihtuminen violetti-sinisestä sähkönsiniseen. Autoa koristavat edellisvuodelta tutut Red Bullin logot.

Myös kuljettajien haalareista löytyvät energiajuomayhtiön logot.

– Ikoninen Red Bull jakaa keskeisenä elementtinä sekä Tänakin että (Pierre-Louis) Loubet’n autoissa. Laajennettu Red Bull -sponsoriyhteistyö käsittää nyt molemmat kuljettajat, jotka pukeutuvat uusiin lippalakkeihin virallisina Red Bull -urheilijoina vuonna 2023, M-Sportin tiedotteessa kerrotaan.

Virolaiskuljettaja nosti myös omalla Twitter-tilillään Red Bull yhteistyön esiin.

Ennen tätä kautta Tänak on tullut tunnetuksi lähes ainoana kuskina, joka ei ole yhteistyössä Red Bullin kanssa. Nyt alkanut yhteistyö vastaa myös suuren yleisön spekulaatioihin siitä, millä Tänakin rahoitus on saatu M-Sportilla kuntoon.

C Moren asiantuntijana toimi Jari Ketomaa ihmetteli asiaa muutama viikko sitten:

– Sitä on (tallia) läheltä olevista lähteistä ihmetelty, ja itsekin olen, että mistä se raha on saatu kasaan, että Tänak on pystytty sinne hankkimaan, pystytään ylläpitämään tuotekehitys ja pystytään ostamaan uudet osat, Ketomaa sanoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ralli