Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Golden State Warriors palasi voittojen tielle: Curry jälleen iskussa

Stephen Curry
AOP

NBA:n hallitseva mestari Golden State Warriors palasi voittokantaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kaadettuana Washington Wizardsin lukemin 127-118. Warriorsin supertähti, Stephen Curry, oli jälleen mies paikallaan heitettyään 41 pinnaa.

Edellisen ottelunsa Chicago Bullsille hävinnyt Golden State punnersi voittoon Washington Wizardsin vieraana.

Ottelun ensimmäinen puolisko oli todella tasaista vääntöä. Latvialainen Kristaps Porziņģis oli vaikea pideltävä ja tuotti jatkuvasti vaikeuksia Warriorsin puolustukselle. Porziņģis olikin joukkueensa paras pistemies 32 pojollaan.

Ottelu aaltoili päästä päähän mutta Golden State pystyi lopulta raapimaan vaadittavan eron jälkimmäisellä puolikkaalla.

Klay Thompsonin tilalle tullut Jordan Poole oli yksi Warriorsin voiton takuumiehistä heitettyään 32 pistettä ja otettuaan 7 levypalloa. Mies pussitti tärkeän kolmosen, kun pelikellossa oli vajaat puolitoista minuuttia, jonka myötä vieraiden johto venähti yhdeksään pisteeseen.

Ottelun sankari oli kuitenkin jälleen kerran Steph Curry, joka kirjautti 41 pistettä ja 7 reboundia. Mies pääsi hieman tahmean alun jälkeen paremmin peliin jälkimmäisellä puoliajalla ja varsinkin viimeisellä neljänneksellä heitot upposivat sisään kovalla prosentilla.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo