Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Lebron James käsittämättömässä iskussa: Supertähti kohtasi entisen vastustajansa pojan

LeBron James 38-vuotiaana La Lakersin paidassa
AOP

Los Angeles Lakers kaatoi Houston Rocketsin varhain tiistaina Suomen aikaa pelatussa ottelussa. Isäntien sankari oli Lebron James 48 pisteellään. Supertähti kohtasi pelissä entisen vastustajansa pojan, Jabari Smith Juniorin.

Los Angeles Lakers palasi voittojen tielle kolmen peräkkäisen tappion jälkeen tiistaina, kun Houston Rockets joutui pettymään lukemin 140-132. Lebron James oli kentän näkyvin pelaaja.

Konkari heitti peräti 48 pistettä, antoi 9 syöttöä ja kauhoi 8 levypalloa. Tähti kertoi tunnelmistaan pelin jälkeen.

– Olin tässä ottelussa erittäin väsynyt, koska jouduimme edellisessä ottelussamme todella koville Phillyä vastaan. Kuitenkin kun astuin kentällä lämmittelyjä varten ja näin yleisön, tiesin, että on vastuullani pelata parhaiden kykyjeni mukaan sekä yrittää auttaa joukkuettani voittamaan.

Ottelussa nähtiin myös mielenkiintoista statistiikkaa, sillä Rocketsin paidassa pelasi Jabari Smith Jr, jonka isän, Jabari Smithin, James kohtasi ensimmäisessä NBA-ottelussaan. Rockets-pelaaja kertoi muistuttaneensa Jamesia asiasta.

– Hän ei vaikuttanut ilahtuvan juurikaan siitä, että kerroin hänen pelanneen isääni vastaan. En ollut itsekään tietoinen tästä, ennen kuin isäni mainitsi asiasta.

Lähde: ESPN

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo