Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Novak Djokovic aloitti turnauksensa vakuuttavalla tavalla: “Olen todella onnellinen ollessani jälleen Australiassa”

Novak Djokovic
AOP

Yksi Australian avointen suurimmista ennakkosuosikeista, Novak Djokovic, aloitti turnauksensa voitolla kaatamalla Roberto Carballés Baenan suoraan kolmessa erässä.

Novak Djokovic hälvensi häneen liittyneitä loukkaantumishuolia, kun hän murskasi Roberto Carballés Baenan Australian avointen ensimmäisellä kierroksella.

Viime vuonna serbialainen ei saanut lupaa osallistua turnaukseen ja hänet karkotettiin lopulta maasta rokottamattomuutensa vuoksi.

Djokovic suorastaan uhkui pelihaluja ja otti voiton suoraan kolmessa erässä lukemin 6-4, 6-3 ja 6-0. Serbi oli voiton jälkeen hyvillä mielin ja kiitteli paikalle saapunutta yleisöä.

– Täällä oli mahtava tunnelma ja haluan kiittää ihmisiä, jotka jaksoivat olla paikan päällä vielä näin myöhään. Olen myös erittäin kiitollinen siitä tavasta, jolla minut toivotettiin tervetulleeksi. En olisi osannut kuvitellakaan mitään tälläistä.

– Olen todella onnellinen ollessani jälleen Australiassa, maassa, jossa olen saavuttanut suurimmat voittoni.

Djokovic on uransa 21. Grand Slam -voitostaan napannut yhdeksän Australian avoimissa.

– Näillä kentillä on ollut erityinen merkitys uralleni, enkä olisi voinut toivoa parempaa alkua turnaukselle. Uskon, että aiemmat voittoni täällä auttoivat minua myös tässä ottelussa. Suuri kiitos kaikille minua tukeneille. Arvostan sitä todella paljon.

Lähde: Daily Mirror

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis