Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

George Russell vertaa Hamiltonia tennismaailman huippuihin: “He ovat kaikki erilaisia”

Lewis Hamilton
AOP

Mercedekselle viime kaudeksi siirtynyt George Russell kehuu tallikaverinsa Lewis Hamiltonin asennetta. Mies paljastaa oppineensa paljon brittikuljettajan toimintatavoista.

George Russellista tuli Lewis Hamiltonin tiimikaveri viime vuonna Valtteri Bottaksen lähdettyä Alfa Romeolle.

Mercedeksen kausi sujui erittäin haastavissa merkeissä, mutta Russell kertoo silti ehtineensä oppia paljon Hamiltonilta, joka on ajanut Mercedeksellä vuodesta 2013 lähtien. Russell nostaa esiin myös tallikaverinsa aktiivisuuden kilparatojen ulkopuolisissa asioissa.

– Lewis on todella ainutlaatuinen persoona, Russell kertoo.

– Mielestäni se mitä hän tekee siviilin puolella erilaisten järjestöjen hyväksi on erittäin inspiroivaa. Kun miettii menneisyyden huippukuljettajia, heistä suurin osa oli pelkästään kilpa-ajajia, jotka hengittivät tätä lajia.

– Hamilton on synnynnäinen lahjakkuus, mutta hänen kykynsä keskittyä myös muihin asioihin samaan aikaan on todella ihailtavaa.

Russell uskoo, että Hamilton on löytänyt itselleen sopivan tavan menestyä F1-maailmassa ja erottua massasta. Hän ottaa vertailukohteekseen tenniksen kolme suurnimeä.

– Jos vertaillaan Rafael Nadalia, Roger Federeriä ja Novak Djokovicia he ovat kaikki erilaisia pelaajia, jotka ovat pystyneet kulkemaan omaa reittiään huipulle. Uskon, että polkuja menestykseen on monia. Hamilton on todistetusti löytänyt omansa.

Lähde: RacingNews365

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1