Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Kehiin palaava Jon Jones miettii jo seuraavaa vastustajaansa? – “Mielestäni kaikkien aikojen paras raskaansarjan ottelija”

Jon Jones vapaaottelija USA
AOP

Kuten Penkkiurheilu.com aiemmin kertoi, Jon Jones palaa kehään reilun kolmen vuoden poissaolon jälkeen. Jenkkiottelija hyppää suoraan raskaansarjan titteliotteluun Ciryl Ganea vastaan. Jones kertoo tunnelmistaan paluunsa kynnyksellä ja tulevaisuuden haaveistaan.

Jon Jones on kiistatta yksi UFC:n historian lahjakkaimmista ottelijoista. Miehen ammattilaisuran rekordi 26-1-0 kertoo omaa kieltään yhdysvaltalaisen kyvyistä.

Jones on kuitenkin hölmöillyt useamman kerran kehien ulkopuolella niin vakavasti, että hän saa olla kiitollinen voidessaan jälleen nousta oktagoniin. On selvää, että jos kyseessä olisi lähestulkoon kuka tahansa muu ottelija, UFC:n portit pysyisivät lukittuina.

Jonesin on määrä kohdata maaliskuun alussa Ciryl Gane raskaansarjan mestaruusottelussa. Aiemmin kevyessä raskaassa sarjassa otelleella Jonesilla on siis edessään nousu pykälää ylöspäin, mutta luottoa omiin kykyihin löytyy.

– Tunnen oloni hyväksi ja vapaaottelu tuntuu jälleen mielekkäältä. On selvää, että oltuani kolme vuotta sivussa ja siirtyessäni uuteen painoluokkaan, minulla riittää paljon tehtävää. Se on kuitenkin pelkästään hyvä asia.

– Lähden luottavaisin mielin Ganea vastaan. Tavoitteenani on kohdata hänen jälkeensä Stipe Miocic, joka on mielestäni kaikkien aikojen paras raskaansarjan ottelija.

Lähde: Yahoo Sports

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit