Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Kimi Räikkösen kanssa ajanut Ferrari-kuski nimeää uransa vaikeimman tiimitoverin: “Koko työympäristö jakautui kahtia”

Ferrarit Monacossa.
AOP

Felipe Massa ehti edustaa Ferraria yhteensä kahdeksan vuoden ajan. Brasilialainen kertoo, että Fernando Alonso oli hänen uransa vaikein tiimitoveri.

Felipe Massa liittyi Ferrarin pilttuuseen vuonna 2006. Brassikuljettaja ehti ajaa vuoden legendaarisen Michael Schumacherin tallitoverina, kunnes saksalainen eläköityi.

Ferrari hankki Schumacherin tilalle Kimi Räikkösen, joka edusti italialaistallia aina vuoteen 2009 asti. Suomalaisen pakattua laukkunsa oli Fernando Alonson vuoro ja mies ajoi Massan kanssa yhteensä neljän kauden ajan.

Kaksikko otti tuona aikana useamman kerran yhteen ja Massa myöntääkin, että Alonso oli hänen uransa vaikein tiimitoveri.

– Ensinnäkin Alonso on mahtava kuljettaja. Siitä ei ole kahta sanaa. Mutta hänen kanssaan työskentely ei ollut kuitenkaan helpoimmasta päästä. Itse asiassa koko työympärisö jakautui huonojen väliemme takia kahtia.

– Loppujen lopuksi tuollainen tilanne ei ole hyväksi kenellekkään. Ne olivat todella raskaita aikoja ja minulla oli suuria vaikeuksia voittaa tiimin luottamusta puolelleni.

– Se oli kuitenkin opettavainen kokemus. Nautin urallani kaikista positiivisista kokemuksista ja otin opikseni negatiivisista tapahtumista. Asiat tapahtuvat syystä.

Lähde: PlanetF1

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1