Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Salibandy

Miesten salibandyn F-liigan Oilers päätyi rankkaan ratkaisuun pudotuspelien alla

F-liiga salibandy
AOP

Miesten salibandyn F-liigassa kaudesta 2017-18 Esport Oilersin päävalmentajana toiminut Heikki Luukkonen on vapautettu tehtävistään. Luukkosen aikana Oilers voitti SM-hopeaa keväällä 2021, ja SM-pronssia viime keväänä.

Heikki Luukkosen tilalla päävalmentajan vastuun ottaa harteilleen apuvalmentajana tällä kaudella toiminut Aleksi Lammi, joka on päävalmentajana voittanut kultaa ASM-ikäluokassa Oilersissa sekä Happeessa. Muu valmennus- ja taustaryhmä pysyy entisellään.

Oilersin toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja kommentoi valmentajanvaihdosta haikein mielin.

– Luukkonen on tehnyt seuran ja joukkueen eteen todella hienoa ja pitkäjänteistä työtä yli viiden kauden ajan. Tämän kauden osalta joukkueen tavoitteet olivat, ja ovat edelleen korkeimmalla mahdollisella tasolla, eli Suomen mestaruudessa. Syyskauden ja alkuvuoden peliesityksiä arvioidessa on nähtävissä, että olemme pelillisesti jäljessä tavoitteistamme ja odotuksistamme.

Vaihtoehdot jäivät Vehkaojan mukaan vähiin.

– Tässä kohtaa seurajohto koki, että joukkue tarvitsee isomman herätyksen, jotta kurssi kääntyy ja tavoitteissa pysytään. Kausi on ollut rikkonainen monin osin ja emme ole pystyneet suorittamaan parhaalla mahdollisella tasolla toistaiseksi. Uskomme kuitenkin, että valmennusjohto ja pelaajat ovat pyrkineet antamaan kaikkensa joukkueelle.

– Iso kiitos Heikille hienosta työstä, jota hän on jaksanut tehdä pelaajien kehittymisen ja joukkueen eteen.

Myös Luukkosta harmitti yhteistyön ennenaikainen päättyminen.

– Haluan omalta osaltani kiittää Oilersia, edustusjoukkueen jokaista jäsentä ja koko seuraa hienosta yhteisestä matkasta. Harmillisesti tämä aika päättyi pari kuukautta suunniteltua aikaisemmin, mutta päällimmäiset tunteet Oilers-ajasta ovat todella hyvät fiilikset. Näistä vuosista herää hienoja juttuja ja hetkiä mieleen.

– Henkilökohtaisesti tämä on tietysti pettymys, mutta tämä on tulosurheilua. Tavoitteet ovat korkeimmat mahdolliset, ja seurajohdolla on rajalliset työkalut käytössä vaikuttaa joukkueen suoriutumiseen tässä vaiheessa kautta. Meidän kaikkien yhteinen unelmamme on, että Oilers nostaa keväällä kannua ja juhlii mestaruutta. Toivottavasti tämä ratkaisu auttaa joukkuetta matkalla tavoitteeseensa.

Oilers on tällä hetkellä vahvistanut paikkansa pudotuspeleihin sen ollessa F-liigassa kuudennella sijalla. Matkaa pudotuspeliviivan alla olevaan OLS:ään on jo tavoittamaton 21 pistettä, mutta myös sarjakärjessä porskuttava TPS on jo karannut 11 pisteen päähän.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Salibandy