Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Philadelphia jatkoi vahvaa vierasputkeaan: Joel Embiid pitelemättömässä iskussa

Joel Embiid
AOP

Los Angeles Clippers ja Philadelphia 76:ers ottivat yhteen varhain keskiviikkona päättyneessä ottelussa. Pelin hahmo oli supertähti Joel Embiid, joka heitti 41 pistettä.

Vahvaa kautta pelaava Philadelphia 76:ers kaatoi Los Angeles Clippersin keskiviikkona lukemin 120-110. Vierasjoukkueen tähtipelaaja, Joel Embiid, oli ilmiömäisessä iskussa pussitettuaan 41 pistettä.

Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli Embiidiltä vahvaa pelaamista, sillä ottelun puoliväliin mennessä hänella oli jo 28 pojoa. Kamerunilaisen loistovireen myötä puoliajalle siirryttiin Phillyn 63-52 johtoasemassa.

Kotijoukkue Clippers aloitti kirinsä kolmannella neljänneksellä 27 pinnaa pelissä heittäneen Kawhi Leonardin johdolla.

Vieraat osoittivat kuitenkin laatunsa viimeisellä 12 minuuttisella, eikä voittajasta jäänyt lopulta epäselvyyttä.

Philadelphia on aloittanut viiden pelin vieraskiertueensa kolmella voitolla. Viimeisestä 10 pelistä joukkue on voittanut kahdeksan. Kauden kokonaissaldo on toistaiseksi 28 voittoa ja 16 häviötä.

Itäisen konferenssin kolmannella sijalla oleva 76:ers matkaa seuraavaksi Portland Trail Blazersin vieraaksi.

Clippersin rekordi on tällä hetkellä 23-23, joka oikeuttaa Läntisen konferenssin seitsemänteen sijaan. Tyronn Luen valmentama ryhmä ottaa ensi yönä mittaa Lauri Markkasen Utah Jazzista.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo