Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Raha ei ollut Ngannoun lähdön syynä? – “Loppupeleissä tämä on vain urheilua”

UFC
AOP

Francis Ngannoun lähteminen UFC:stä on repinyt muutaman päivän aikana valtavasti palstatilaa mediassa. Ngannou kertoo nyt lähtöpäätöksensä taustoista ensimmäistä kertaa.

Raketin lailla UFC:n huipulle noussut Francis Ngannou riitaantui Dana Whiten kanssa, jonka myötä kamerunilaiselle ei sorvattu enää uutta sopimusta.

Raskaansarjan mestaruuden voittanut mörssäri ehti nousta kannattajien suosiksi ja hänen lähtönsä on ollut kova pala monelle vapaaottelun ystävälle.

Ngannoun tilanteeseen on otettu kantaa monesta suunnasta, mutta nyt mies puhuu itse suunsa puhtaaksi.

– Olen tyytyväinen päätökseeni ja hyvillä mielin, sillä tiedän, että tein kaikkeni. En kadu mitään ja tekisin kaiken samalla tavalla toisellakin kerralla. Loppupeleissä tämä on vain urheilua ja bisnestä.

– Minulla on myös henkilökohtainen elämäni Kamerunissa ja perheeni. Nämä ovat lopulta ne asiat, joilla on minulle eniten merkitystä.

Ngannoun on kerrottu kieltäytyneen noin 8 miljoonan dollarin arvoisesta sopimuksesta, jollaista on harvoin nähty UFC:n raskaassa sarjassa.

– Olen oppinut, että kaikki toivotut asiat eivät yleensä mene läpi, mutta odotin enemmän yhteistyökykyä toiselta osapuolelta. Pyysin sponsorisopimusta, terveysvakuutusta ja asioidenhoitajaa. En kuitenkaan saanut mitään näistä.

Lähde: MMA Junkie

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit