Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Shokkitappio Australian avoimissa – Ykkössijoitettu Rafael Nadal ulkona turnauksesta

Rafael Nadal
AOP

Puolikuntoinen Rafael Nadal kärsi kirvelevän tappion Australian avointen toisella kierroksella ja on ulkona turnauksesta.

Australian avointen toisella kierroksella nähtiin yllättävä tappio, kun turnauksen ykkösijoitettu Rafael Nadal kärsi tylyn tappion Mackenzie McDonaldille.

– Olen todella tyytyväinen siihen, miten aloitin ottelun. Mielestäni pelasin todella hyvin, syötin hyvin ja palautin hyvin. Laitoin hänet (Nadalin) todella koville, McDonald kertoi tyytyväisenä ottelun jälkeen.

Jo Nadalin avauskierroksen kamppailu britti Jack Draperia vastaan enteili espanjalaisen mahdollisista heikkouksista. Vaikka Australian avointen puolustava mestari veikin avausottelunsa suhteellisen vakuuttavasti neljässä erässä, oli miehen pelissä havaittavissa myös ongelmia.

– En voi sanoa, ettenkö olisi henkisesti tuhottu, koska silloin valehtelisin. Tämä on todella vaikeaa minulle, Nadal summasi pettyneenä ottelun jälkeen.

Aggressiivisesti otteluun lähtenyt McDonald pelasi vahvasti ja laittoi puolustavan mestarin heti alusta vaikeuksiin. Kenties ratkaiseva käänne nähtiin ottelun toisessa erässä, kun Nadal näytti loukanneen lonkkaansa. Espanjalainen joutui poistumaan kentältä hetkellisesti fysioterapeuttinsa kanssa.

Vaikka Nadal pystyikin ottelua jatkamaan, ei 22-kertainen Grand Slam -mestari ollut selvästikään täysissä voimissa. McDonald vei ottelun kolmessa erässä pelein 6-4, 6-4, 7-5.

– Hän on uskomaton mestari. Hän ei koskaan luovuta tilanteesta riippumatta. Tuollaista huippumiestä vastaan on aina vaikea voittaa, McDonald kommentoi ottelun jälkeen.

Lähde: ATP Tour

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis