Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennisässä jatkaa taisteluaan keskiviikkoaamuna! – voitto tietää kovaa haastetta toiselle kierrokselle

Emil Ruusuvuori Australian avoimissa.
AOP

Australian avoin tennisturnaus käynnistyi maanantaina ja ensimmäinen kierros on käytännössä pelattu. Melbournessa pelattavassa turnauksessa toisena päivänä sääolot olivat kuitenkin sellaisia, että pelejä jouduttiin keskeyttämään ja siirtämään tulevaisuuteen. Yksi siirretyistä otteluista oli suomalaisen tennisässän eli Emil Ruusuvuoren ottelu kotiyleisön suosikkia Max Purcellia vastaan.

Suomen Emil Ruusuvuori on käynnistänyt ammattilaisuransa kolmannen Australian avoimen Grand Slam -turnauksen.

Vuonna 2021 Ruusuvuori oli mukana ensimmäistä kertaa turnauksen pääsarjassa ja eteni aina toiselle kierrokselle asti. Ensimmäisellä kierroksella Ruusuvuori kaatoi kokeneen Ranskan Gael Monfilsin viiden erän taistelun jälkeen, mutta taipui toisella kierroksella Espanjan Pedro Martinezille.

Viime vuonna Ruusuvuorella kävi heikko arpaonni kaaviossa ja ensimmäisellä kierroksella asettui vastaan Kanadan Felix Auger-Aliassime. Kanadalainen oli tuolloin rankingissa yhdeksäntenä. Ottelua Ruusuvuori johti jo 2-1 -erin, mutta hävisi 3-2 -lukemin.

Tänä vuonna Ruusuvuorolla kävi parempi arpaonni kuin kahdella ensimmäisellä kerralla pääsarjassa. Ensimmäisen kierroksen otteluun asettui vastaan Australian Max Purcell, joka on vuoden kolmannessa rankingissa sijalla 205.

Ottelua Ruusuvuoren ja Purcellin välillä kerettiin pelata lähes neljä erää ennen sateen aiheuttamaa keskeytystä. Ruusuvuori hävisi ensimmäisen erän, mutta voitti tämän jälkeen kaksi seuraavaa. Neljäs erä on tilanteessa 6-6, joten ottelu jatkuu neljännen erän katkaisupelillä keskiviikkona Suomen aikaa.

Ruusuvuoren ja Purcellin välinen ottelu pelataan loppuun kentällä numero seitsemän noin kello 4.00 alkaen Suomen aikaa. Ottelua ennen pelataan miesten nelinpeli, jossa Kazakstanin pari kohtaa villillä kortilla turnaukseen mukaan otetun Australian parin.

Ruusuvuoren ottelun voittaja kohtaa toisella kierroksella Venäjän Andrey Rublevin. Rublev kaatoi avauskierroksella Itävallan Dominic Thiemin suoraan 3-0 -erin tiistain päivän ensimmäisessä kamppailussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis