Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

James Hardenilta kuittailua vanhan seuransa suuntaan? – “Philadelphiassa minulla on parhaat mahdollisuudet voittaa mestaruus”

NBA koripallo USA
AOP

James Harden siirtyi helmikuussa suuren kohun saattelemana Brooklyn Netsistä Philadelphia 76:ersin paitaan. Supertähti uskoo, että Phillyssä hänellä on toistaiseksi uransa parhaat mahdollisuudet päästä juhlimaan NBA:n mestaruutta.

James Harden jätti vuonna 2021 Houston Rocketsin taakseen ja siirtyi osaksi Brooklyn Netsin tähtisikermää. Menestys piti olla tähtiin kirjoitettu, mutta huikeasta pelaajamateriaalistaan huolimatta Nets hyytyi viime vuonna kauden tärkeimmillä hetkillä.

Hardenin ympärillä riitti runsaasti puhetta koko Brooklyn-uran ajan. Miehen uutisoitiin ajautuneen huonoihin väleihin joukkueen muiden supertähtien Kyrie Irvingin ja Kevin Durantin kanssa.

Lopulta Hardenin yllä pitkään velloneet siirtohuhut tulivat päätökseensä helmikuussa, kun Philadelphia 76:ers teki sopimuksen pelaajan kanssa.

Harden uskoo, että Phillyssä hänellä on realistiset mahdollisuudet voittaa NBA:n mestaruus.

– Meillä oli hyvä ryhmä kasassa Oklahoma Cityssä ja Houstonissa, mutta emme onnistuneet. Minusta tuntuu, että Philadelphiassa minulla on parhaat mahdollisuudet voittaa mestaruus.

76:ers pelaa vahvaa kautta ja majailee kirjoitushetkellä Itäisen konferenssin kolmantena. Joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa ja kauden kokonaisrekordi on toistaiseksi 28 voittoa ja 16 tappiota.

Lähde: ClutchPoints

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo