Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Joel Embiid hehkuttaa Clippersin tähteä: “Hän tulee muuttumaan Michael Jordaniksi pudotuspeleissä”

Kahwi Leonard
AOP

Los Angeles Clippersin kausi on sujunut kaksijakoisissa merkeissä. Joukkue kärsi edellisessä ottelussaan tappion Philadelphia 76:ersille. Phillyn tähtipelaaja Joel Embiid uskoo, että Clippers tulee olemaan kova sana tällä kaudella Kahwi Leonardin johdolla.

Kahwi Leonard on pelannut tällä kaudella 22 ottelua palattuaan Los Angeles Clippersin vahvuuteen. Mies oli lähes puolentoista vuoden ajan sivussa akillesjännevamman takia. Leonard palasi alkukaudella Clippersin vahvuuteen, mutta polvi ja nilkkavaivat pakottivat hänet pian jälleen sivuun.

Toivuttuaan loukkaantumiskierteestään Leonard on jälleen alkanut näyttää omalta itseltään. Viidessä edellisessä pelissä mies on nakuttanut tehoja 28.6 pisteen keskiarvolla ja noussut jälleen yhdeksi joukkueensa tärkeimmistä pelaajista.

Tämän lisäksi Leonard pussittanut pelitilannekoreja 50.5 prosenttisesti ja kolmosetkin ovat uponneet 43.5 prosentin keskiarvolla. Leonardin hyvä vire ei ole kuitenkaan riittänyt Clippersille, joka on hävinnyt kolme viidestä edellisestä pelistään, joista viimeisimmän Philadelphia 76:ersille.

Phillyn Joel Embiid on silti varma, että Leonard tulee piiskaamaan joukkueensa vielä kovaan iskuun.

– Leonard näyttää mahtavalta. Paras on kuitenkin vielä näkemättä ja uskon, että hän tulee muuttumaan Michael Jordaniksi pudotuspeleissä.

Lähde: ClutchPoints

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo