Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Novak Djokovic joutui häirinnän kohteeksi: “Nyt minä näytän tarinan pahikselta”

Novak Djokovic
AOP

Novak Djokovic joutui Australian avoimissa katsojien huutelun kohteeksi. Serbialainen kritisoi kisajärjestäjien puuttumista tilanteeseen, mutta vakuuttaa, ettei halunnut tehdä tapahtumista liian suurta numeroa.

Novak Djokovic otti torstaina hienon voiton Australian avointen toisen kierroksen ottelussa Enzo Couacaudia vastaan.

Serbialainen joutui ottelun aikana pienen katsojaryhmän häirinnän kohteeksi ja vaati lopulta huuteluun syyllistyneiden henkilöiden poistamista stadionilta.

Djokovic joutui vastailemaan tilanteeseen lehdistötilaisuudessa, mutta ei suostunut paljastamaan, mitä hänelle huudeltiin. Djokovic painotti, ettei halunnut tehdä tilanteesta liian suurta numeroa ja kertoi muun yleisön käyttäytyneen asiallisesti.

– Heti alkuun haluan sanoa, että kyseessä oli vain muutaman henkilön ryhmä, eikä muiden katsojien käyttäytymisessä ollut mitään moitittavaa. Suurin osa ihmisistä ostaa lipun päästäkseen nauttimaan otteluista ja valtaosa heistä osaa käyttäytyä.

– Jotkut ovat puolellasi, jotkut taas eivät. Se on pelin henki.

– Mikä minua häiritsee on se, että jos joku ylittää rajan kerta toisensa jälkeen. Nämä kyseiset henkilöt olivat selvästi päihtyneitä ja jouduin kuuntelemaan heidän solvauksiaan. Asiat joita he sanoivat, olivat todella loukkaavia ja epäkunnioittavia.

Kyseiset katsojat poistettiin lopulta yleisöstä, mutta Djokovicin mielestä tämän olisi pitänyt tapahtua paljon aiemmin.

– Olin häirinnän kohteena lähes kahden tunnin ajan. Se taho, joka on vastuussa yleisöstä olisi pitänyt puuttua tilanteeseen ilman pyyntöäni. Nyt minä näytän tarinan pahikselta.

Lähde: Sportskeeda

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis