Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Oliko tässä kauden härskein donkki? – Utah Jazz suitsutti Lauri Markkasen suoritusta suomeksi

Lauri Markkanen
AOP

Lauri Markkanen oli ilmiliekeissä NBA:ssa ja johdatti heti paluuottelussaan Utah Jazzin vakuuttavaan voittoon.

Lauri Markkanen palasi Utah Jazzin kokoonpanoon oltuaan sivussa kaksi viimeisintä peliä lonkan kolhun takia. Varmistellen suomalainen ei kuitenkaan parketille palannut, vaan pisti pystyyn jälleen melkoisen show’n.

Markkanen pussitti 34 pistettä ja nappasi 12 levypalloa Jazzin 126 – 103 voitossa Los Angeles Clippersiä vastaan. Jazz johti ottelua koko 48 minuuttia ja voitti kaikki ottelun neljä neljännestä.

– Valmistautuminen treeneissä on ollut hyvää ja tietysti myös joukkuetovereideni sekä valmennustiimin luotto auttoi. Yritin vain olla aggressiivinen ja katsoa kuinka käy, Markkanen kertoi kysyttäessä miehen vahvasta paluusta kentälle.

Ottelun jälkeen kenttähaastattelussa Markkaselta kysyttiin donkista, jota ESPN:n toimittaja Holly Rowe kuvaili kauden “härkeimmäksi”. Markkanen sai loistavan syötön Mike Conleylta ja ajoi korille. Vastassa ollut Clippersin Ivica Zubac joutui katsomaan voimattomana, kun Markkanen donkkasi pallon miehen yli hurjasti koriin.

Mies itse kommentoi tyylilleen uskollisesti vaatimattomasti hurjaa donkkia:

– Se oli ihan okei. Hän (Zubac) blokkasi heittoni muutaman kerran, joten yritin vain nousta korkealle ja viimeistellä korin.

Utah Jazz innostui Markkasen donkista ja kuvaili sitä Twitterissä suomeksi “villiksi”.

Suomalainen sai ottelussa katsomosta erityistä tukea, sillä Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentaja Lassi Tuovi ja Koripalloliiton valmennuksen johtaja Henrik Dettmann olivat ottelua seuraamassa.

– On hauskaa. Kiva, että he ovat täällä – saan toimia heille taksikuskina, Markkanen kommentoi tukijoukoistaan.

Katso tästä Markkasen hurja donkki. Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo