Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Red Bull-kuljettajalle satelee neuvoja ennen kauden alkua: “Hänen täytyy puolustaa reviiriään”

Sergio Pérez sprinttikisa Italian GP
AOP

Entinen formulaässä, David Coulthard, varoittaa Sergio Pereziä ottamasta löysin rantein ensi kaudella. Coulthard uskoo, että Perez on vaarassa menettää asemansa Daniel Ricciardon mukaantulon myötä.

Max Verstappen on itseoikeutesti Red Bullin ykköskuljettaja tulevallakin kaudella. Sergio Perez oli viime kaudella kakkoskuski ja sama rooli on tarjolla myös tämän vuoden sesongilla. Red Bull päätti aiemmin hankkia kokeneen Daniel Ricciardon testikuljettajan rooliin.

Asiatuntija David Coulthardin mukaan Ricciardon mukaantulo saattaa sekoittaa pakkaa. Skottilegenda kehottaa Pereziä olemaan antamatta yhtäkään saumaa Ricciardolle nousta ylöspäin tiimin hierarkiassa.

– Olen ollut samanlaisessa tilanteessa kuin Sergio. Tuossa vaiheessa ei voi jättää yhtäkään kiveä kääntämättä. Hänen täytyy pystyä olemaan huippuiskussa niin fyysisesti kuin myös henkisesti.

– Max (Verstappen) on hyvä vertailukohde. En usko, että monikaan nykykuljettajista pystyy olemaan yhtä nopea kuin hän. Johdonmukaisuus on avainasemassa.

– Huippukuljettajat eroavat muista siinä, että he pystyvät säilyttämään suoritustasonsa korkealla kilpailusta toiseen.

– Perezin täytyy tarkastella viime kautta ja miettiä, millä keinoilla hän voi haastaa tallitoverinsa paremmin. Tämä on bisnestä ja hänen täytyy suojella reviiriään.

Lähde: Formula1News.co.uk

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1