Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Tsitsipas tiputti kotiyleisön suosikin: Matka jatkuu kohti ensimmäistä Grand Slamia

Stefanos Tsitsipas
AOP

Stefanos Tsitsipas otti kuluvan kalenterivuoden kuudennen voittonsa peittoamalla Australian avoimissa Rinky Hijikatan suoraan kolmessa erässä lukemin 6-3, 6-0, 6-2.

Kreikan tennistähti, Stefanos Tsitsipas, kesti ennakkosuosikin paineet ja kukisti kotiyleisönsä edessä pelanneen Rinky Hijikatan. Ensimmäisen erän aikana Hijikata pystyi aiheuttamaan ongelmia Tsitsipasille ja ottelusta näytti muodostuvan tasainen kamppailu.

Toisen erän aikana pelaajien välinen tasoero kävi kuitenkin selväksi Tsitsipasin saatua syöttöpelaamisensa kohdilleen.

Uransa ensimmäistä Grand Slam -voittoa jahtaava kreikkalainen oli hyvillä mielin taiston tauottua.

– Tunsin oloni hyväksi ottelun aikana ja pystyin pelaamaan laadukasta tennistä. Nautin suuresti tästä pelistä ja ollen tyytyväinen suoritukseeni. On aina etuoikeus päästä pelaamaan Rod Laver Arenalla. Minulla on täältä joitain mahtavia muistoja.

– Tämä kaupunki (Melbourne) tuntuu minulle kuin toiselta kodilta. Itse asiassa olen harkinnut useaan otteeseen muuttavani tänne jossain vaiheessa.

Tsitsipas on edennyt Australian avointen välierävaiheeseen vuosina 2021 ja 2022. Maailmanlistan nelonen tulee seuraavaksi kohtaamaan joko Botic van de Zandschulpin tai Tallon Griekspoorin. Finaalipaikka on varmasti Tsitsipasin minitavoite.

Lähde: Sportstar

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis