Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Andy Murray voittoon lähes kuusituntisen maraton-ottelun jälkeen: “En ole varma, ketä tälläinen palvelee”

Andy Murray
AOP

Andy Murray jatkoi voittojen tiellä Australian avoimissa peitottuaan Thanasis Kokkinakiksen lähes kuusituntiseksi venyneessä trillerissä. Erävoitot kirjattiin Murrayn nimiin lukemin 4-6, 6-7, 7-6, 6-3, 7-5.

Australian avointen toisella kierroksella nähtiin todellinen jännitysnäytelmä, kun Andy Murray ja Thanasis Kokkinakis ottivat yhteen.

Kokkinakis vei kaksi ensimmäistä peliä nimiinsä, mutta kovasta taistelutahdostaan tunnettu Murray ei antanut periksi, vaan taisteli lopulta voittoon hurjan kirinsä ansiosta.

Ottelu alkoi paikallista aikaa hieman kello kymmenen jälkeen illalla ja päättyi vasta neljältä aamuyöllä, joka lähentelee pisimmän Grand Slam-kamppailun ennätystä.

– On uskomatonta, että sain käännettyä tämän pelin itselleni, Murray totesi.

– Thanasin syöttöpelaaminen toimi loistavasti koko ottelun ajan ja olin vaikeuksissa hänen etukäden lyöntiensä kanssa. En itsekään ymmärrä, miten selvisin.

– Pääsin paremmin otteluun mukaan pelin edetessä ja minulla riittää sydäntä.

Murray kritisoi myös hieman ottelun myöhäistä alkamisaikaa.

– Tuntuu mahtavalta, että pystyin nousemaan voittoon, mutta nyt haluan vain mennä nukkumaan. En ole varma, ketä tälläinen palvelee. Pelaajat ja yleisö haluaisivat varmasti pelien alkavan aikaisemmin.

Lähde: SBS News

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis