Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Boston nappasi revanssin Golden Statesta – Tähtipelaaja myöntää: “Meidän täytyy olla fyysisempiä”

Golden State Warriorsin Steph Curry
AOP

Viime kauden finaalijoukkueet Boston Celtics ja Golden State Warriors kohtasivat torstain ja perjantain välisenä yönä. Kotijoukkue Celtics nappasi jatkoajan jälkeen pisteet lukemin 121-118.

NBA:ssa nähtiin varhain perjantaina tasainen vääntö, kun Boston Celtics ja Golden State Warriors ottivat mittaa toisistaan. Golden State oli voittanut joukkueiden tämän kauden aiemman kohtaamisen, mutta tällä kertaa Celtics otti revanssin.

Ottelu eteni erittäin tasaisissa merkeissä aina jatkoajalle asti, jonka aikana Boston teki ratkaisevan eron. Kotijoukkueen Jayson Tatum oli vahvassa iskussa tehtyään 34 pinnaa ja napattuaan peräti 19 levypalloa.

Vieraiden tehokkain pelaaja oli totuttuun tapaan Stephen Curry, mutta miehen 29 pistettä ei riittänyt auttamaan Golden Statea voittoon. Warriorsin päävalmentaja Steve Kerr oli tehnyt muutoksen joukkueen kokoonpanoon vaihtamalla Jordan Poolen Kevon Looneyn tilalle.

Curry myönsi ottelun jälkeen, että kokoonpanomuutos näkyi Warriorsin pelaamisessa hyvällä ja huonolla tavalla.

– Mielestäni muutoksella oli hyvät ja huonot puolensa. Saimme sen avulla luotua paljon tilanteita, mutta meidän täytyy olla parempia levypalloissa. Jos häviämme pituudessa vastustajalle meidän on oltava fyysisempiä.

Lähde: Heavy

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo