Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

F1-legenda antaa oman neuvonsa Ferrarin tuoreelle tallipäällikölle: “Heidän on tehtävä vaadittavat muutokset nopeasti”

Frédéric Vasseur
AOP

Felipe Massa kehottaa uutta Ferrari-pomoa Frederic Vasseuria toteuttamaan nopeasti tarvittavat muutokset, joiden avulla hänen entinen tallinsa voi oppia viime kauden epäonnistumisista. Massa uskoo, että tämä on Ferrarin ainoa keino taistella mestaruudesta.

Frederic Vasseur on viides henkilö, joka ottaa Ferrarin tallipäällikön roolin sitten maranellolaisten viimeisimmän mestaruuden vuonna 2008. Ranskalainen toivoo välttävänsä samat ongelmat, jotka tukahduttivat hänen edeltäjänsä myrskyisän aikakauden ruorissa.

Ferrarin viime kausi alkoi lupaavissa merkeissä, mutta ongelmat seurasivat toisiaan ja lopulta kokonaisuus jäi vaisuksi. Mattia Binotto joutui syntipukin rooliin ja oli pakotettu astumaan lankulle.

Maranellolla valtaosan kilpaurastaan viettänyt Felipe Massa ottaa kantaa Ferrarin ongelmiin ja antaa oman neuvonsa Vasseurille.

– Heidän on tehtävä vaadittavat muutokset nopeasti. Heidän on parannettava asioita, jotka eivät toimi – sekä strategiaa että monia muita yksityiskohtia.

– Heillä oli mekaanisia ongelmia kauden alussa. Heillä oli ongelmia varikkopysähdyksien kanssa, eikä heidän luomansa taktiikka toiminut toivotunlaisesti.

– Loppujen lopuksi mestaruuden voittaminen edellyttää, että kaikki on täydellistä. Vasseurin on käärittävä hihansa ja löydettävä ongelmien juurisyyt.

Lähde: Motorsport Week

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1