Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Heliövaara ja Glasspool jatkoon Australian avoimissa – “Pistetään show pystyyn”

Henri Kontinen ja Harri Heliövaara kärsivät tappion US Openin avauskierroksella
AOP

Harri Heliövaara eteni parinsa Lloyd Glasspoolin kanssa Australian avoimissa miesten nelinpelin toiselle kierrokselle.

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool lähtivät Australian avoimiin kovat tavoitteet mielessään ja parin turnaus saikin loistavan alun avauskierroksen voiton myötä. Taustalla miehillä on hieno voitto Adelaiden ATP-turnauksesta.

Turnauksen kuudenneksi ennakkosijoitetut Heliövaara ja Glasspool aloittivat turnauksen hienosti voittamalla avausottelunsa yhdysvaltalaispari Nathaniel Lammonsia ja Jack Withrowia vastaan erin 7-6, 6-3.

– Tuloksellisesti juuri sellainen ottelu kuin halusimme. Emme hävinneet yhtään omaa syöttöämme, ensimmäisessä erässä nostimme tasoamme tie-breikissä ja toisessa otimme tarvittavan murron, Heliövaara kommentoi Tennisliiton tiedotteessa.

Avausottelu tiedettiin ennakolta kovaksi sillä yhdysvaltalaispari tunnetaan kovista syötöistään.

– Pelillisesti voimme tästä parantaa; hieman oli ruosteisuutta havaittavissa verkkopelissä, mutta se kuuluu avausmatsiin. Kaikki on siis hyvin ja voimme olla tosi tyytyväisiä kisan starttiin.

Toisella kierroksella Heliövaara ja Glasspool saavat vastaansa kotiyleisön edessä pelaavan australialaisparin Rinky Hijikatan ja Jason Kublerin.

– En ole juurikaan heidän otteluitaan nähnyt. Tulee varmasti hyvin erilainen matsi kuin tänään, sillä he eivät ole tykkisyöttäjiä. Me olemme ottelussa se nelinpelipari, eli pistetään se näyttämäänkin siltä: verkko haltuun ja show pystyyn.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis