Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Nadalin ura jatkumassa kitkerästä tappiosta huolimatta? – “Roland Garros on yksi hänen kautensa päätavoitteista”

Rafael Nadal
AOP

Rafael Nadalin matka Australian avoimissa tyssäsi toisella kierroksella Mackenzie McDonaldia vastaan. Entinen tennispelaaja, Marion Bartoli, uskoo, että Nadalin kauden päätavoite on toukokuussa alkavat Ranskan avoimet.

Espanjan tennissuuruus, Rafael Nadal, joutui pettymään Australian avoimissa pahemman kerran. Lukuisista loukkaantumisista viime vuosien aikana kärsinyt Nadal jäi kauas parhaastaan ja hävisi Mackenzie McDonaldille suoraan kolmessa erässä lukemin 6-4, 6-4, 7-5.

Tappion jälkeen espanjalaisen tulevaisuudella ollaan spekuloitu runsaasti mediassa. Entinen tennispelaaja, Marion Bartoli, uskoo, että Nadal jatkaa uraansa ainakin Ranskan avoimiin asti.

– Uskon, että Roland Garros on yksi hänen kautensa päätavoitteista. Hän voitti kyseisen turnauksen viime vuonna, vaikka kukaan ei uskonut hänen mahdollisuuksiinsa. Meille kerrottiin, että hänen jalkansa oli karmeassa kunnossa ja, että hän pystyi tuskin kävelemään.

– Hänellä on kuitenkin kaikki toipumista edesauttavat keinot käytössään. Roland Garrosia ei ole mahdollista voittaa 14 kertaa, jos ei tiedä miten olla valmiina pelien alkaessa.

– Uskon, että tämä turnaus on yksi hänen pääprioriteeteistaan. Sen jälkeen hän todennäköisesti miettii missä kilpailussa päättää uransa.

Lähde: Tennis World USA

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis