Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Kamppailulajit

UFC-mestarilla kalavelkoja maksettavana: “Toivon, että Masvidal voittaa seuraavan ottelunsa, jotta voimme kohdata”

UFC-mestaruusvyö
AOP

UFC:n välisarjan hallitseva mestari, Leon Edwards, kertoo haluavansa otella Jorge Masvidalia vastaan. Kaksikon välit ovat olleet tulehtuneina pitkään miesten otettua aiemmin yhteen kehän ulkopuolella.

Leon Edwards valmistautuu ensimmäiseen tittelinpuolustukseensa. Brittiottelija nappasi aiemmin monien ennakkoarvioiden vastaisesti mestaruusvyön Kamaru Usmanilta, joka kärsi vasta ammattilaisuransa toisen tappion.

Edwards oli ajoittain pahasti alakynnessä, mutta onnistui tyrmäämään Usmanin komealla potkulla neljännessä erässä. Miesten on määrä kohdata maaliskuussa uusintaottelussa, mutta Edwardsilla on jo seuraava vastustaja mielessään.

Jorge Masvidalin kanssa tapahtunut käsirysy muutama vuosi sitten hiertää edelleen miesten välejä ja Edwards kertoo haluavansa selvittää asiat kehässä.

– Toivon, että Masvidal voittaa seuraavan ottelunsa, jotta voimme kohdata toisemme. Hän kuitenkin tuntuu pelkästään häviävän, joten en tiedä astummeko ikinä kehään.

– Tein aiemmin selväksi, että jos hän olisi otellut joulu- tai tammikuussa jotain tasokasta vastustajaa vastaan voitokkaasti, olisin ollut valmis ottelemaan maaliskuussa. Tarjosin hänelle tälläistä mahdollisuutta, mutta hän ei tarttunut siihen.

– Me olemme tällä hetkellä eri tasolla. Hänen uransa on menossa päinvastaiseen suuntaan kuin omani.

Lähde: Heavy

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit