Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Välisarjan legenda kohtasi UFC:n nousevan supertähden: “Hän on kaveri, jota ei kannata aliarvioida”

Khamzat Chimaev vapaaottelija Ruotsi
AOP

Neil Magny hehkuttaa UFC:n nousevaa supertähteä, Khamzat Chimaevia. Magny kertoo kohdanneensa ruotsalaisen treenisalilla ja sparraneensa tämän kanssa.

Neil Magny valmistautuu parhaillaan viikonlopun UFC283 -tapahtumaan, jossa hän kohtaa brasilialaisen Gilbert Burnsin. Mies oli ennen Rio de Janeirossa käytävää otteluiltaa Ariel Helwanin talkshowssa haastateltavana.

Puheeksi nousi yksi UFC:n lupaavimmista ottelijoista, Khamzat Chimaev, jota Magny on yrittänyt haastaa muutamaan otteeseen. Kaksikko törmäsi sattumalta salilla ja Magnyn mukaan he ottivat kevyen sparrisession keskenään.

– Meillä oli mahdollisuus harjoitella yhdessä New Yorkissa. Voin kertoa sen verran, että puheet Chimaevin taidoista eivät ole liioiteltuja. Pääsin oppimaan sen kantapään kautta. Hän on todella hyvä ottelija.

– Täytyy myöntää, että olen tehnyt virheen katsoessani häntä aiemmin hieman alaspäin. Aloitimme kevyesti, mutta lopulta siitä tuli melko totista. Molemminpuolinen kunnioitus säilyi kuitenkin koko sparrin ajan.

– Hän on kaveri, jota ei kannata aliarvioida. Hän pääsi niskan päälle ja antoi minulle opetuksen. En aio keksiä mitään tekosyitä. Myönnän, että hänen tasonsa tuli minulle täytenä yllätyksenä.

Lähde: Heavy

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit