Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Yhdysvaltalaispelaaja vastasi yhdestä Australian avointen suurimmista yllätyksistä: Lähetti terveiset Andre Agassille

Sebastian Korda
AOP

Sebastian Korda aiheutti melkoisen jymypaukun Australian avoimissa voittamalla Daniil Medvedevin erin 7-3, 6-3, 7-6. Jenkkipelaaja kertoo, että hänen maanmiehensä, Andre Agassi, on ollut tärkeässä asemassa hänen kehityksessään.

Sebastian Korda otti uransa toistaiseksi suurimman voiton kaatamalla Daniil Medvedevin Australian avointen kolmannen kierroksen ottelussa. Kyseessä oli ensimmäinen Grand Slam-ottelu, jossa yhdysvaltalainen on onnistunut voittamaan maailman kärkikymmenikköön sijoitetun pelaajan.

Korda on aiemmin kertonut, että tennislegenda Andre Agassi on ollut todella tärkeässä roolissa hänen kehityksensä kannalta. Jenkkipelaaja paljasti pelin jälkeen keskustelleensa Agassin kanssa.

– Agassi lähetti minulle viestin pelin jälkeen ja onnitteli minua voitosta. Hänellä on erityinen asema elämässäni. Aloimme juttelemaan toisillemme vuonna 2020 koronapandemian aikaan.

– Hän on auttanut minua kehittymään valtavasti tennispelaajana kuin myös ihmisenä. Olemme viettäneet paljon aikaa yhdessä ja hän on minulle todella läheinen ystävä.

Voitettuaan Medvedevin Korda kohtaa seuraavaksi puolalaisen Hubert Hurkaczin turnauksen neljännellä kierroksella. Miehet ovat kohdanneet kerran aikaisemmin vuonna 2021, jolloin Hurkacz oli vahvempi.

Ottamalla revanssin Kordalla on mahdollisuus edetä ensimmäistä kertaa urallaan Grand Slam-turnauksen neljännesvälieriin.

Lähde: Sportskeeda

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis