Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuoren kaatanut venäläistähti oli vakuuttava! – tyrmäysvoitolla neljännelle kierrokselle

Andrey Rublev matkasi neljännelle kierrokselle Australian avoimissa.
AOP

Australian avoin tennisturnaus on vuoden ensimmäinen neljästä Grand Slam -turnauksesta. Turnauksessa pelataan lauantaina Suomen aikaa kolmoskierros loppuun, joten lauantaina Suomen aikaa on selvillä turnauksen 16 parasta pelaajaa. Turnauksen kaksi kärkisijoitettua pelaajaa ovat lentäneet jo katsomoon mukaan lukien viime vuotisen turnauksen finalistit Rafael Nadal ja Daniil Medvedev. Yhdeksäntenä pelaajana tiensä neljännelle kierrokselle selvitti Venäjän Andrey Rublev.

Australian avoin tennisturnaus on saavuttanut kuudennen pelipäivän. Kuudennen pelipäivän ensimmäisessä miesten kaavion ottelussa Suomen Emil Ruusuvuoren toisella kierroksella 3-1 -lukemin kaatanut Venäjän Andrey Rublev selvitti tiensä jatkoon kaatamalla Iso-Britannian Daniel Evansin. Rublev oli ottelussa yllättävänkin ylivoimainen, sillä Evans on äärimmäisen laadukas puolustavaa tennistä pelaava pelaaja. Rublev oli ottelussa lopulta 3-0 -erin parempi.

– Ottelun edessä oloni tuntui koko ajan paremmalta ja aloin pelaamaan loppua kohden entistä aggressiivisemmin ja se oli hyvä homma, kertasi venäläistähti ottelun kenttähaastattelussa.

Ottelun avauserässä venäläinen piti syöttönsä kovalla varmuudella ja antoi vasta neljännellä syöttövuorollaan ensimmäisen murtopallon. Lopulta Rublev mursi ensimmäistä kertaa vastustajansa syötön kymmenennessä pelissä ja vei erän 6-4 -lukemin nimiinsä.

Toisen erän lopulla tapahtui Evansin lopullinen katkeaminen ottelussa. Rublev piti kolme ensimmäistä syöttöään ja mursi tämän jälkeen kolme kertaa putkeen vastustajan syöttönsä karaten 3-2 -tilanteesta 6-2 -erävoittoon. Kolmannen erän alussa venäläinen jatkoi vahvaa pelaamistaan murtamalla heti ensimmäisen Evansin syötön.

Evansin toisessa syöttövuorossa Rublevilla oli yhteensä viisi murtopalloa, mutta lopullista niittiä pelille viidenneksi turnauksessa sijoitettu venäläinen ei saanut aikaiseksi. Lopulta päätöserässä ei enää nähty enempää murtoja, joten Rublev hoiti erän nimiinsä 6-3 -lukemin.

Neljännellä kierroksella Rublev kohtaa joko Tanskan Holger Runen tai Ranskan Ugo Humbertin. Mahdollisessa puolivälierässä vastaan olisi tulossa Serbian neljänneksi sijoitettu Novak Djokovic mikäli suosikit pitävät pintansa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis