Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Los Angeles Lakers yllätti Memphisin: Katsoja aloitti melkoisen kärhämän pelaajien kanssa

NBA koripallo USA
AOP

Los Angeles Lakers yllätti Läntisen konferenssin toisella sijalla olevan Memphis Grizzliesin perjantain ja lauantain välisenä yönä. Tunnepitoinen ottelu ratkesi yhden pisteen erolla kotijoukkueen hyväksi.

Vaikeaa kautta pelaava Los Angeles Lakers otti yllätysvoiton Memphis Grizzliesiä vastaan varhain lauantaina Suomen aikaa päättyneessä ottelussa. Tasainen kamppailu ratkesi vasta viimeisellä neljänneksellä ja ottelun loppulukemat kirjattiin lukemin 122-121 Lakersin hyväksi.

Ottelun paras pistemies oli kotijoukkueen Russell Westbrook, joka heitti 29 pistettä. Myös Lebron James oli hyvällä pelipäällä 23 pisteellään. Konkari antoi tämän lisäksi kuusi syöttöä ja kahmi yhdeksän levypalloa.

James oli läpi ottelun vaikea pideltävä Grizzliesin puolustukselle, joka ei jäänyt yleisössä istuneelta Shannon Sharpelta huomaamatta. Entinen NFL-tähti sai aikaan melkoisen torikokouksen alettuaan huudella Memphisin pelaajille.

Mies itse kommentoi tapahtumia seuraavasti:

– Sanoin Dillon Brooksille, että hän on liian pieni vartioimaan Jamesia. Hän ei pitänyt siitä ja käski minun painua hiiteen. Vastasin hänelle samalla mitalla, jonka jälkeen hän lähti tulemaan minua kohti.

Lopulta myös Ja Morantin isä Tee Morant osallistui kärhämään ja järjestysmiesten oli pidettävä hänet ja Sharp irti toisistaan.

Lähde: New York Post

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo