Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Miesten Korisliigan Honka hankki Korisliigasta tutun pelurin

koripallo
AOP

Miesten Korisliigassa pelaava Tapiolan Honka on tehnyt loppukauden 2022-23 kattavan sopimuksen viime kauden Tampereen Pyrinnössä pelanneen 203-senttisen kanadalaisen Emanual Shepherdin kanssa.

Miesten Korisliigassa pelaavan Tapiolan Hongan päävalmentaja Aapo Heinonen kertoi seuran tiedotteessa 27-vuotiaan Emanual Shepherdin hankinnan taustoista.

– Siirtotakarajan lähestyessä ja jatkosarjan alkaessa, päätimme ottaa varman päälle ja hankkia yhden lisäpelaajan kauden tavoitteen varmistamiseksi. Kauden alussa tavoitteenamme oli mahdollisuuksien antaminen nuorille pelaajille sekä Korisliiga-paikan vakiinnuttaminen tuleville kausille.

– Nuoret miehet ovat esiintyneet hienosti ja esimerkiksi Valtteri Mervola sekä joukkueen kapteeni Aamos Laavainen ovat nousseet merkittäviin rooleihin joukkueessa. Viime aikojen loistavien esitysten myötä olemme lähellä myös toista isoa tavoitetta, sarjapaikan säilyttämistä.

Hongassa ymmärretään kuitenkin myös realiteetit.

– Jatkosarjan tiukka pelitahti on kuitenkin kuluttavaa niin henkisesti kuin fyysisestikin ja halusimme varautua tähän nyt kun se vielä sääntöjen puitteissa on mahdollista.

– Shepherdin mukaantulon myötä joukkueestamme löytyy nyt jokaiselle pelipaikalle useampi pelaaja eli mahdolliset sairastelut tai loukkaantumiset ovat helpommin paikattavissa.

Shepherd on monipuolinen useamman pelipaikan pelaaja, jolle talvinen Suomi ja Korisliiga ovat jo tuttu ympäristö.

– Uskon, että aiempi kokemus Korisliigasta auttaa nopeaan sopeutumiseen ja pääsemme aloittamaan jatkosarjan pelit entistä paremmista asemista, Heinonen totesi.

Shepherdillä pitkä ammattilaisura

27-vuotias Shepherd pelasi Pyrinnön riveissä Korisliigaa 11,8 pisteen, 6,8 levypallon ja kolmen syötön ottelukeskiarvolla, teholukemalla 15,0. Espooseen mies saapui nyt Kanadan CEBL:ssä Newfoundland Growlersissa ja Qatari Basketball Leaguen Al Shamalissa pelatun syksyn jälkeen.

Shepherdillä on positiiviset tunnelmat uudesta pelipaikasta.

– Olen tietysti innoissani Honka-perheeseen liittymisestä. Minut otettiin heti saapuessa lämpimästi vastaan ja oikeastaan se ei yllätä, tämä on Suomi ja kaikki täällä ovat ystävällisiä. Uskon että pystyn joukkueeseen liittyessäni tuomaan välittömästi lisää vahvuutta molempiin päihin kenttää ja olemaan hyvä lisäys joukkueen runkoon, Shepherd kommentoi.

Kysyttäessä vahvuuksista joilla Shepherd haluaisi itseään honkalaisfaneille kuvata, tulee vastaus nopeasti.

– Kaikkein parasta on saada aikaan viihdyttäviä esityksiä kentällä, sellaisia joihin yleisö lähtee mukaan. Se on parasta polttoainetta mitä kentälle voi saada, kun taistellaan voitoista yhdessä katsojien kanssa. Toivon että kilpailullinen luonteeni kääntyy positiivisiksi tuloksiksi joukkueen hyväksi.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo