Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Kamppailulajit

Robert Heleniuksen voittanut kovanyrkki valmis kohtaamaan pelätyn UFC-mörön: “Voimme otella joko kehässä tai häkissä”

Dillian Whyte
AOP

Hiljattain paluun nyrkkeilykehiin tehnyt Dillian Whyte kertoo halustaan päästä kehään Francis Ngannoun kanssa. Nyrkkeilytaustainen Ngannou jätti UFC:n taakseen ja on kertonut useaan otteeseen haluavansa kokeilla ammattinyrkkeilyä.

Dillian Whyte palasi marraskuussa kehiin voitokkaasti Jermaine Franklinia vastaan. Ottelu sujui suhteellisen tasaväkisissä merkeissä ja tuomarien päätös herättikin jälkikäteen hieman arvostelua.

Voitto oli joka tapauksessa erittäin tärkeä Whytelle, joka palasi Tyson Furylle kärsimänsä rajun tyrmäystappion jälkeen tositoimiin.

Viime vuosien häviöt juuri Furylle ja Alexandr Povetkinille ovat laskeneet Whyten osakkeita melkoisesti. Miestä pidettiin aiemmin yhtenä maailman parhaista raskaansarjan nyrkkeilijöistä, mutta tällä hetkellä terävin kärki tuntuu olevan saavuttamattoman kaukana.

Whyte kuitenkin uhkuu otteluhaluja voittonsa jälkeen ja kertoo olevansa valmis kohtaamaan Francis Ngannoun, joka jätti hiljattain UFC:n sopimuserimielisyyksien takia.

– Rakastaisin otella Ngannouta vastaan, Whyte lataa.

– Se olisi ottelu, jonka fanit haluaisivat nähdä, sillä hän on entinen UFC-mestari ja minä olen yksi maailman parhaista raskaansarjan nyrkkeilijöistä.

– Jos hän on valmis hyppäämään syvään päähän, olen valmiina. Tälläinen ottelu kiinnostaisi kaikkia. Voisimme otella joko kehässä tai häkissä.

Lähde: Boxing News 24/7

BO LKV Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit