Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Toto Wolffin perhe joutui muuttamaan Englannista: “Meillä oli turvallisuusuhka”

Mercedes F1
AOP

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff paljastaa järkyttävän syyn sille, miksi hänen perheensä muutti Monacoon. Mies asuu tällä hetkellä viikot Englannissa ja matkaa viikonloppuisin perheensä luokse.

Toto Wolffilla riittää päänvaivaa pettymykseen päättyneen viime kauden jälkeen. Mercedes oli sanalla sanoen surkea, eikä edes seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton pystynyt korjaamaan kurssia.

Brittikuljettaja jäi ensimmäistä kertaa urallaan ilman yhtäkään osakilpailun voittoa. Menestykseen tottunut Silver Arrows dominoi lajia vuodesta 2013 lähtien, mutta vanhat meriitit eivät enää paina missään, joten työnsarkaa riittää.

Tallipäällikkö Wolff on erossa perheestään hänen vaimon ja lapsensa asuessa Monacossa. Mies kertoo nyt asumisjärjestelyn taustoista.

– Meillä oli turvallisuusuhka Englannissa, joten perheeni muutti Monacoon. Halusimme myös, että poikamme opiskelee kansainvälisessä koulussa. Asun Oxfordissa viikot ja matkaan heidän luokseen viikonloppuisin.

– Tykkään työnteosta ja Oxfordissa asumisesta. Pysyn toimistolla yleensä iltakahdeksaan, jonka jälkeen käyn salilla, luen kirjaa ja menen nukkumaan.

Wolff on ollut naimisissa Susie Wolffin kanssa vuodesta 2011 lähtien. Myös hänellä on taustaa moottoriurheilusta hänen toimittuaan Williamsin testikuljettajana vuosina 2012-2015.

Lähde: Daily Express

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1