Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Valoa tunnelin päässä: Lakersin pistelinko tekemässä paluuta

LeBron James ja Anthony Davis.
AOP

Los Angeles Lakers on joutunut tulemaan toimeen noin kuukauden ajan ilman Anthony Davisia. Loukkaantumisherkkä tähti oli huikeassa iskussa ennen viimeistä takaiskuaan, eikä Lakersin riveistä löydy mitat täyttävää korvaajaa.

Anthony Davisin uutisoidaan tekevän pikkuhiljaa paluuta pelikentille. Lakersin supertähti on ollut sivussa kuukauden päivät, jonka aikana joukkue on valahtanut Läntisen konferenssin kolmannelletoista sijalle.

Joukkueen terveystilanne ei ole muutenkaan paras mahdollinen, joten Davisin paluu on ensiarvoisen tärkeää joukkueen loppukautta silmällä pitäen. Viimeisten raporttien mukaan miehen tilanne alkaa näyttämään pikkuhiljaa paremmalta ja hänen kuntoutumisensa on sujunut positiivisissa merkeissä.

Tämän hetken arvioiden mukaan pistelinko saattaa olla parhaimmassa tapauksessa Lakersin vahvuudessa jo ensi viikon loppupuolella. Davisin tilannetta seurataan luonnollisesti päivittäin ja muutoksia voi tulla vielä suuntaan jos toiseenkin.

Lakersin raportoidaan pitävän silmällä helmikuun yhdeksäntenä päivänä sulkeutuvaa siirtoikkunaa. Mikäli Davisin kuntoutuminen ei etene toivotulla tavalla saattaa joukkue olla pakotettu tekemään viime hetken hankintoja.

Davis kuuluu terveenä ollessaan NBA:n valovoimaisimpien tähtien joukkoon, mutta lukuisat loukkaantumiset ovat varjostaneet hänen uraansa.

Lähde: CBS Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo