Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Valtteri Bottaksen sopimus katkolla tulevan kauden jälkeen: “Haluan saada jatkuvuutta uralleni”

Valtteri Bottas Barcelonan GP:ssä
AOP

Valtteri Bottaksen F1-ura on ollut täynnä epävarmuutta, johon suomalainen haluaa muutoksen. Viime kaudeksi Alfa Romeolle siirtyneen Bottaksen sopimus on jälleen katkolla tulevan sesongin jälkeen.

Valtteri Bottas oli Mercedeksellä ajaessaan selkeä kakkoskuski ja nokkimisjärjestyksessä Lewis Hamiltonin takana. Askelmerkit olivat selvät, eikä suomalainen pystynyt missään vaiheessa haastamaan brittiä toden teolla.

Siirryttyään Alfa Romeolle viime kaudeksi kaikki on kuitenkin muuttunut. Bottas oli päättyneellä sesongilla selkeässä ykköskuskin asemassa, eikä tilanne ole muuttumassa tälläkään kaudella. Tallin toinen kuljettaja Zhou Guanyu on joutumassa jälleen tyytymään pienempään rooliin.

Bottas on kertonut aiemmin nauttivansa elämästään jälleen uudella tavalla ja tuntevansa olonsa kotoisaksi Alfa Romeolla. Nastolalaisen sopimustilanne on päättymässä alkavan kauden jälkeen ja mies kertoo haluavansa varmistaa jatkonsa hyvissä ajoin.

– Olen ollut tälläisessä tilanteessa aiemmin, jolloin se on alkanut vaikuttaa tekemiseeni. Aion istua tiimin kanssa alas mahdollisimman pian keskustellakseni jatkostani.

– Olen ollut mukana jo melko pitkään, joten haluan saada jatkuvuutta uralleni.

Bottas oli hyvässä iskussa varsinkin alkukaudesta, mutta Alfa Romeo menetti asemiaan vuoden edetessä.

Lähde: Formula1News.co.uk

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1