Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Anderson Silva tekee mielipiteensä Jake Paulista selväksi: “Suurin osa ihmisistä ei arvosta sitä…”

Anderson Silva vapaaottelu nyrkkeily Brasilia
AOP

Jake Paulin ja Anderson Silvan välinen nyrkkeilyottelu jaksaa edelleen puhuttaa. Youtube-sensaatio voitti kamppailun pisteillä, mutta ottelussa kanveesissa käyneen Silvan on uskottu hävinneen tarkoituksella.

Youtube-videoistaan tunnetuksi tullut Jake Paul on vaihtanut some-elämänsä ammattinyrkkeilyyn. Yhdysvaltalaisen rekordi pitää sisällään toistaiseksi pelkkiä voittoja, mutta kaikki lajiväen parissa eivät ole kuitenkaan vakuuttuneita hänen kyvyistään.

Mies voitti edellisessä ottelussaan MMA-legenda Anderson Silvan pisteillä ja ehti käyttää tätä myös lattiassa kamppailun aikana. Kyseisen tapahtuman aitoutta on kuitenkin ehditty kyseenalaistaa suuresti ja Silvan on uskottu hävinneen tahallaan.

Nyt brassiottelija kertoo oman mielipiteensä Paulista ja kyseisestä ottelusta.

– Suurin osa ihmisistä ei arvosta sitä, mitä Paul tekee. Hän on nuori ottelija, joka harjoittelee joka päivä. Minun ottelustrategiani ei ollut kunnossa ja hävisin. On todellakin uskomatonta, että voin edelleen jatkaa oppimista ja erilaisten lähestymistapojen harjoittelua otteluihin.

Lopuksi Silva halusi vielä lähettää terveiset Paulille.

– Jatka hyvän työn tekemistä, veli. Rakastan sinua.

Paulin on määrä kohdata seuraavaksi Tommy Fury helmikuun lopulle kaavaillussa ottelussa. Tuolloin kehässä tuskin jätetään mitään arvailujen varaan. Toivottavasti.

Lähde: Fox News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit