Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Australian avoimista pudonnut tähtipelaaja kertoo sairaudestaan: “On väärin rajoittaa lasten unelmia”

Alexander Zverev
AOP

Entinen maailmanlistan kakkonen, Alexander Zverev, on joutunut taistelemaan tiensä huipulle vastoin ennakko-odotuksia. Saksalaisella todettiin kolmen vuoden iässä diabetes, jonka lisäksi hän on kärsinyt vakavista loukkaantumisista.

Alexander Zverev joutui pettymään raskaasti Australian avoimissa, kun Michael Mmoh oli vahvempi ja lähetti saksalaispelaajan kotimatkalle. Zverev oli taistellut itsensä pelikuntoon pitkän loukkaantumiskierteen jälkeen, mutta jenkkivastustajan nousujohteinen vire oli lopulta liikaa.

Kovia kokenut Zverev ansaitsee kuitenkin kaiken kunnioituksen rajusta työstään lajin huipulle. Mies kertoo, että hänellä todetiin kolme vuotiaana diabetes, jonka uskottiin rajoittavan häntä saavuttamasta unelmiaan.

– Vanhempani olivat kauhuissaan saadessaan lääkärin diagnoosin. Äitini itki paljon. On luonnollista, että vanhemmat säikähtävät, jos lääkäri kertoo, että heidän lapsensa kärsii elämää rajoittavasta sairaudesta. Tälläinen väite ei kuitenkaan pidä tosielämässä paikkaansa.

– Vartuttuani hieman kerroin aina lääkäreille haluavani pelata tennistä, sillä se on ainoa asia, josta todella välitän. Jotkut lääkärit kehottivat minua lopettamaan pelaamisen ja väittivät, ettei minulla olisi mitään mahdollisuutta päästä ammattilaiseksi tämän sairauden kanssa.

– He väittivät, että kyseessä on liian raskas laji. Tämä jäi mieleeni, sillä mielestäni on väärin rajoittaa lasten unelmia.

Lähde: Tennis-Infinity.com

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis