Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Lentopallo

Miesten lentopallon Mestaruusliigan Akaa-Volley jatkaa lajilegendan johdossa

Olli Kunnari päävalmentaja Akaa-Volley
AOP

Huhtikuussa 2021 miesten lentopallon Mestaruusliigan Akaa-Volley julkisti kaksivuotisen valmentajasopimuksen Olli Kunnarin kanssa. Molemmat osapuolet ovat olleet tyytyväisiä Akaa-Volleyn taipaleeseen lentopallon Mestaruusliigassa ja nyt on päädytty jatkamaan sopimusta seuraavaksi kahdeksi kaudeksi.

Akaa-Volleyn puheenjohtaja Torsti Mahlanen riemuitsee päävalmentaja Olli Kunnarin jatkosta seurassa.

– Viime keväänä saavutimme Ollin johdolla SM-pronssia. Nyt olemme sarjataulukon kakkosena ja matkalla helmikuun alun Suomen Cupin lopputurnaukseen. Ilman muuta meitä kiinnosti pitää Olli riveissä.

Ammattivalmentajatutkinnon Kuortaneella suorittanut Kunnari olisi varmasti haluttu luotsi jokaiseen valtakunnan lentopallojoukkueeseen. Kun miehellä on takanaan menestyksekäs ura pelaajana ja SM-pronssimitali kaulassa heti ensimmäisen päävalmentajakauden päätteeksi, näytöt ovat kovat.

Liigapelejä Sastamalassa asuvalla lentopalloikonilla on takanaan yli 500, vaikka pelasi ulkomailla seitsemän kauden ajan. Mies loisti yleispelaajan tontillaan uransa aikana myös Ranskassa, Puolassa, Kreikassa ja Turkissa. Sekä Ranskan että Puolan kovatasoisissa liigoissa Kunnari valittiin tähdistöön.

Suomessa Kunnari on valittu vuoden liigalentopalloilijaksi vuosina 2004, 2012, 2013 ja 2014. Kaiken tuon kruunuksi hänet äänestettiin koko 2010-luvun liigan mieslentopalloilijaksi. Parin viikon päästä 41 vuotta täyttävä valmentaja pelasi urallaan yli 250 maaottelua.

Ajomatka Akaasta Sastamalaan rauhoittaa mielen pelien jälkeen. Joku toinen saattaisi pitää Sastamalan ja Akaan välistä työmatkaa rasittavana. Kunnari suhtautuu asiaan toisin.

– Kun usein pelin jälkeen ajatus käy vielä kierroksilla ja ottelun tapahtumat pohdituttavat, ajomatkalla saan tyhjättyä kovalevyn. Kotiin saavuttua mieli on jo rauhoittunut, eikä perheen tarvitse katsella kireähermoista isää, hymyilee työhönsä vakavasti suhtautuva valmentaja.

Kunnari odottaa jatkoa innolla

Kunnari suhtautuu valmentajan ammattiinsa vakavasti.

– Valmentajan ammatissa on sama viehätys kuin urheilijankin; koskaan et ole valmis, vaan aina on parannettavaa. Ammattivalmentajatutkintoni on vielä niin nuori (2021), etten ole harkinnut kouluttautumista pidemmälle. Tiedän, että mahdollisuuksia on olemassa, mutta niiden aika ei ole vielä.

Akaa-Volleyn väreihin sitoutunut valmentaja haluaa nähdä kättensä jäljen kentällä.

– Motivoivin ja tyydyttävin osa tätä työtä on nähdä omien ajatustensa ja ohjeidensa siirtyvän ensin joukkueen harjoitteisiin ja sitten myös pelitilanteisiin.

Joukkueessakin jokainen urheilija on oma yksilönsä. Tämän Kunnari mainitsee haastavimmaksi osaksi työtään. Yksilöitä pitää pystyä kehittämään jokaista erikseen ja samalla onnistua kutomaan heistä yksi yhtenäinen joukkue.

– Kuten kaikessa työssä, niin tässäkin on omat raskaat hetkensä. Niistä palaudutaan perheen keskuudessa. Ajellaan kotoa puolisen tuntia Mouhijärven mökille, puhkotaan järven jäähän avanto, lämmitetään sauna ja rentoudutaan.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo