Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

SUL sai merkittävän yhteistyökumppanin suurille juoksutapahtumilleen

Naisten Kymppi juoksutapahtuma Suomen Urheiluliitto SUL
AOP

DER Touristik Nordic AB filial i Finlandin omistama Apollomatkat-matkatoimisto on Helsinki City Running Dayn ja Naisten Kympin uusi pääyhteistyökumppani. Apollomatkat ja Suomen suurimpia juoksutapahtumia järjestävä Suomen Urheiluliitto SUL ovat sopineet monivuotisesta yhteistyöstä.

Helsinki City Running Day on Suomen suurin juoksutapahtuma ja Naisten Kymppi maan suurin naisten lenkkeilytapahtuma. DER Touristik Nordic AB filial i Finlandin omistama Apollomatkat-matkatoimisto näkyy jatkossa vahvasti molemmissa tapahtumissa sekä tapahtumien ennakkomarkkinoinnissa ja viestinnässä.

Apollomatkat on yksi Pohjoismaiden suurimmista matkanjärjestäjistä, jonka valikoimassa on rantalomia, treenilomia sekä kaupunki- ja viikonloppulomia. Vuosittain Apollon kautta maailmalle matkustaa noin miljoona asiakasta Pohjoismaista. Apollo Sports hotelleissa lomailee, liikkuu ja treenaa vuosittain yli 100 000 ammattilaista ja harrastajaa.

– Olemme iloisia ja tyytyväisiä Suomen Urheiluliitto SUL:n juoksutapahtumien ja Apollomatkojen kumppanuudesta. Yhteistyössä Apollomatkojen kanssa pystymme tarjoamaan juoksun harrastajille muun muassa laadukkaita ja räätälöityjä sporttilomaelämyksiä, SUL:n markkinointiyhtiön Track & Field Finland Oy:n toimitusjohtaja Jari Töykkä kommentoi.

– Yhteistyön tavoitteena on tarjota laadukkaita liikuntaelämyksiä niin kotimaassa kuin maailmalla sekä mahdollistaa juoksutapahtumien laadukkaat järjestelyt.

Samoin näkee Apollomatkojen PR-vastaava Satu Kontulainen.

– Olemme innoissamme yhteistyöstä SUL:n ja juoksutapahtumien kanssa, sillä pääsemme kehittämään entistäkin parempia matkoja niin aktiiviliikkujille kuin harrastajillekin. Me Apollolla olemme seuranneet treenilomien kasvavaa suosiota jo pitkään, ja viime vuosina olemmekin panostaneet erityisesti Apollo Sports -hotellien ja -tuotteiden kehittämiseen, Kontulainen sanoo.

Helsinki City Running Day järjestetään Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 13. toukokuuta 2023. Naisten Kymppi on Helsingissä 25. toukokuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu