Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Tunteet kuumenivat hiihdon SM-sprintissä – “Pitää olla härski, jos haluaa pärjätä”

Ristomatti Hakola ja Joni Mäki SM-sprintissä 2023
AOP

Vaikeuksista kärsinyt Ristomatti Hakola nappasi sunnuntaina uransa ensimmäisen perinteisen hiihtotavan sprintin suomenmestaruuden.

Sunnuntaina kisattiin SM-laduilla miesten perinteisen sprintin suomenmestaruudesta. Voiton vei Jämin Jänteen Ristomatti Hakola. Hakola voitti SM-kullan 0,09 sekunnin erolla Joni Mäkeen.

– Kyllä tämä hyvältä maistuu. Ja vielä kaiken jälkeen aina vain paremmalta, Hakola kertoi tyytyväisenä Ilta-Sanomien mukaan.

Vauhdikkaissa sprintti-hiihdoissa ei suksien kolistelulta vältytty ja Hakolan takana asetelmista kamppailtiin hetkittäin tiukastikin kyynärpäätaktiikkaa hyödyntäen.

Inarin Yrityksen Eelis Valikainen kiivastui alkuerän jälkeen tilanteesta, jossa mieheltä irtosi suksi. Maajoukkuehiihtäjä Lauri Vuorinen oli Valikaisen mukaan hiihtänyt hänen suksiensa päälle tavalla, josta miehen mukaan kilpailun tuomariston tulisi jakaa rangaistuksia.

– Ei voi sanoa, että tuli liian pieneen väliin, kun se tuli täysin päälle. Nostin selän pystyyn, mutta tajusin, ettei ole enää toista suksea mukana, niin paha siinä oli jatkaa, Valikainen harmitteli kilpailun jälkeen.

– Väittäisin, että jos joku meistä kansallisen tason hiihtäjistä tulisi tuolla tavoin maajoukkuehiihtäjän eteen, niin se ois päivä suoraan siinä. Valitettavasti säännöt eivät vaan ole samat kaikille, Valikainen tylytti.

Vuorinen hiihti erästä jatkoon, mutta jäi finaalissa lopulta neljänneksi. Maajoukkuemies ei ollut kilpailuunsa tyytyväinen, mutta pahoitteli Valikaisen kanssa sattunutta kolistelua:

– Olen tietenkin pahoillani siitä tilanteesta, mutta sanotaan niin, että joskus pitää olla vähän härski, jos haluaa pärjätä. Nyt sitten kävi näin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu