Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Islam Makhachev kommentoi UFC-legendan päätöstä: “Hänen perheensä kaipaa häntä”

Khabib Nurmagomedov entinen vapaaottelija Venäjä
AOP

Khabib Nurmagomedov ilmoitti hiljattain jättävänsä vapaaottelun voidakseen viettää enemmän aikaa perheensä kanssa. Useiden ottelijoiden valmentajana toiminut venäläinen oli tärkeä palanen myös Islam Makhachevin tiimiä. Makhachev kertoo nyt mietteitään hyvän ystävävänsä päätöksestä.

UFC:n Hall of Fameen kuuluva Khabib Nurmagomedov lopetti vapaaottelu-uransa voittamattomana. Venäläinen astui oktagoniin yhteensä 29 kertaa vieden jokaisen ottelun nimiinsä lähes näytöstyyliin.

Lopettamispäätöksensä jälkeen ’’The Eagle’’ astui edesmenneen isänsä, Abdulmanap Nurmagomedovin, saappaisiin ja siirtyi valmentamaan muita ottelijoita.

Nurmagomedov on muun muassa ehtinyt auttaa Islam Makhachevin UFC:n kevyensarjan mestariksi ja serkkunsa Usman Nurmagomedovin Bellatorin kevytsarjan mestaruuteen.

Mies on nähty edellä mainittujen lisäksi myös Tagir Ulanbekovin, Umar Nurmagomedovin, Abubakarin sekä Belal Muhammedin kulmauksissa. Nurmagomedov on kuitenkin nyt jättänyt valmennustehtävät toistaiseksi viettääkseen aikaa perheensä parissa.

Tulevaan otteluunsa Alexander Volkanovskia vastaan valmistautuva Makhachev kertoi mielipiteensä Nurmagomedovin päätöksestä.

– Kaikki on hieman erilaista hänen lähdettyään. Olen kuitenkin ehtinyt otella ilman hänen tukeaan jo muutamaan otteeseen.

– Vaikka hänestä on valtavasti apua, ei hän voi olla aina kanssani. Hänen kokemuksestaan on ollut paljon hyötyä, mutta ymmärrän, että hänen perheensä kaipaa häntä.

Lähde: BJ Penn

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit