Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Lewis Hamilton avautui vaikeasta lapsuudestaan: “Se oli elämäni traumaattisinta aikaa”

Hamiltonin pisteputki katkesi
AOP

Formula 1 -kuski Lewis Hamilton on kertonut joutuneensa lapsuudessaan usein rasismin kohteeksi sekä kiusatuksi ihonvärinsä takia.

Seitsenkertainen Formula 1 -sarjan maailmanmestari Lewis Hamilton avautui hiljattain Jay Shettyn vieraana On Purpose podcastissa vaikeasta lapsuudestaan. 38-vuotias Hamilton kertoi, että kouluikä oli hänen elämänsä “vaikeinta ja traumaattisinta aikaa.”

– Minua kiusattiin jo kun olin kuusivuotias. Olin yksi kouluni kolmesta värillisestä lapsesta ja isommat kiusaajat heittelivät minua ympäriinsä usein.

– Minulle oli vaikeaa olla tietämättä mihin kuulun, Hamilton kertoi podcastissa.

– Minusta todella tuntui, että koko systeemi oli minua vastaan ja uin jatkuvasti vastavirtaan. Oli monia asioita joita tukahdutin sisälleni. En halunnut mennä kotiin ja kertoa vanhemmilleni, että minua haukuttiin ja kiusattiin koulussa. En halunnut isäni ajattelevan, etten ollut vahva.

Hamilton on usein viime vuosina puhunut monimuotoisuuden lisäämisestä moottoriurheilussa ja mies on muun muassa ollut osa toimikuntaa, joka tutki etnisten vähemmistöjen asemaa moottoriurheilussa. Hamilton on myös perustanut Mission 44 -kampanjan, jonka tarkoituksena on tutkia keinoja tukea heikommassa asemassa olevia nuoria.

Formula 1 -sarjan ainoa tummaihoinen kuski, Hamilton, aloittaa tulevalla kaudella jo 17. kautensa Formula 1 sarjassa. Mies haluaa jatkossakin työskennellä tiiviisti monimuotoisuuden lisäämiseksi tiimissään sekä koko F1-sarjassa.

Lähde: BBC Sport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1