Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Nick Kyrgios lähetti viestin faneilleen sairaalavuoteelta – “Teen kaikkeni, että pääsen takaisin omalle tasolleni”

Nick Kyrgios tennis Australia
AOP

Nick Kyrgios lähetti sairaalavuoteelta terveiset faneilleen polvileikkauksen jälkeen.

Australian avoimista viime hetkillä vetäytynyt Nick Kyrgios on lähettänyt faneilleen terveiset sairaalavuoteelta. 27-vuotias australialaistähti postasi Instagramiinsa kuvan, jossa mies makaa sairaalavuoteella polvileikkauksen jälkeen.

– Leikkaus suoritettu. Teen kaikkeni, jotta palaan omalle tasolleni, Kyrgios kirjoitti postauksessa.

Kyrgiosin fysioterapeutti on kertonut, että australialaisen polvessa oli kysta, joka piti leikkauksella poistaa.

– Kaikille teille tosifaneille, jotka olette laittaneet viestiä… rakastan teitä, Kyrgios päätti postauksensa.

Kyrgios joutui vetäytymään Australian avoimista aivan viime hetkillä ennen turnauksen alkua. Grand Slam tittelistä taistelu kotiyleisön edessä olisi ollut luonnollisesti Kyrgiosille yksi uran kohokohdista, joten turnauksesta vetäytyminen oli miehelle valtava pettymys.

– Olen tietysti musertunut. Tämä on koti Grand Slam -turnaukseni. Luonnollisesti olen todella uupunut tästä kaikesta. Aika brutaalia… Tämä on yksi urani tärkeimmistä turnauksista, Kyrgios kommentoi pettyneenä vetäytymisilmoituksensa jälkeen.

Kyrgios on postannut Instagramiinsa kuluneen viikon aikana muutamaan kertaan tilanteestaan. Loukkaantuminen tärkeän turnauksen alla on ollut miehelle kova paikka ja Kyrgios onkin kertonut Instagramissaan, että hänen on ollut vaikea hyväksyä tilannetta. Miehen viimeisimmän päivityksen mukaan matka toipumista ja pelikentille paluuta kohti on kuitenkin alkanut.

Mikäli postaus ei näy, näet sen täältä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis