Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Tällaista comebackia ei ole nähty 50 vuoteen – LA Lakers nousi uskomattomaan voittoon NBA:ssa

LeBron James ja Anthony Davis.

Los Angeles Lakers nousi uskomattomaan 121-112 voittoon Portland Trail Blazersia vastaan NBA:ssa.

Los Angeles Lakers on ensimmäinen joukkue yli 50 vuoteen, joka on hävinnyt NBA:ssa yhden neljänneksen yli 30 pisteellä ja silti onnistunut voittamaan ottelun. Vastaavaan temppuun on yltänyt viimeksi Boston Celtics vuonna 1972.

Lakers aloitti ottelun vahvan oloisesti, mutta romahti toisella neljänneksellä täysin. Portland Trail Blazers kyykytti vierasjoukkuetta ottelun toisella neljänneksellä lukemin 45-13 ja pääsi puoliajalle 25 pisteen johtoasemassa.

Lakersin toisen neljänneksen esityksen jälkeen moni saattoi ajatella ottelun olevan ohi. Joukkueen päävalmentaja Darvin Ham oli kuitenkin selvästi saanut valettua omiinsa puoliajalla riittävästi taistelutahtoa, sillä Lakers palasi toiselle puoliajalle täysin eri joukkueena.

– Siinä tilanteessa on vain kaksi vaihtoehtoa; joko luovutat ja hyväksyt tappion tai katsot mitä kolmannella neljänneksellä tapahtuu ja taistelet tosissasi. Ja me emme ole joukkue joka luovuttaa. Se ei vain ole seuramme rakenne, Lakersin LeBron James kertoi ottelun jälkeen.

James heitti ottelussa 37 pistettä ja nappasi 11 levypalloa. Pelkästään Lakersin huonon toisen neljänneksen esityksen piikkiin ei neljänneksen tulosta voi laittaa. Trail Blazers nimittäin upotti heittonsa toisella neljänneksellä kovalla prosentilla. Johtoasemaansa joukkue ei kuitenkaan pystynyt pitämään loppuun saakka.

– Juuri nyt emme vain tee riittävästi voittaaksemme, Trail Blazerin tähti Damian Lillard summasi pettyneenä.

Lähde: NBA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo