Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Tsitsipas jatkaa voittojen tiellä: “Hän pystyi osoittamaan auktoriteettiaan”

Stefanos Tsitsipas
AOP

Tennisasiantuntija Mats Wilander hehkuttaa Stefanos Tsitsipasin voittoa Jannik Sinneristä. Tsitsipas kuuluu Australian avointen suurimpien voittajasuosikkien joukkoon ja on toistaiseksi kestänyt paineet upealla tavalla.

Stefanos Tsitsipas jatkoi lentoaan Australian avoimissa peittoamalla Jannik Sinnerin viiden erän trillerissä. Italialaispelaaja vei kaksi ensimmäistä erää nimiinsä, mutta tämän jälkeen Tsitsipas painoi kaasupolkimen pohjaan ja meni menojaan.

Kyseessä oli tärkeä voitto Tsitsipasille, joka oli viime vuonna hävinnyt lajin nouseville tähdille Holger Runelle ja Carlos Alcarazille yhteensä neljä kertaa.

Tennisasiantuntija Mats Wilander hehkuttaa kreikkalaisen voittoa.

– Tsitsipas otti todella tärkeän voiton ja osoitti henkistä vahvuutta varsinkin Alcarazille ja Runelle kärsimiensä tappioiden jälkeen.

– Mielestäni hän pystyi osoittamaan auktoriteettiaan ja näyttämään, että nämä nuoremmat kaverit eivät ole tulossa hänen ensimmäisen Grand Slam-voittonsa tielle.

Toistaiseksi Tsitsipasin paras sijoitus Grand Slam-turnauksessa on hopea hänen yllettyään vuoden 2021 Ranskan avointen finaaliin. Tuolloin Rafael Nadal oli kuitenkin vahvempi ja pääsi juhlimaan turnausvoittoa.

Tsitsipasilla on seuraava haaste edessään tiistaina, kun hän kohtaa tsekkiläisen Jiri Leheckan.

Lähde: Eurosport

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis