Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Conor McGregor jälleen vakavien syytösten kohteena: “Henkeni oli uhattuna, joten minun oli paettava millä keinolla hyvänsä”

Conor McGregor vapaaottelu Irlanti
AOP

Yksi UFC:n menestyneimmistä vapaaottelijoista, Conor McGregor, on joutunut jälleen ongelmiin lain kanssa. Tuntemattomaksi jäänyt irlantilaisnainen kertoo olleensa viime heinäkuussa McGregorin huvijahdilla, mutta joutuneensa pakenemaan miehen hyökättyä hänen kimppuunsa.

Conor McGregor on jälleen viranomaistutkinnan kohteena. Irlantilaisrääväsuu oli viime heinäkuussa viettämässä syntymäpäiviään Ibizalla omistamallaan huvijahdilla.

Vieraaksi kutsuttu 42-vuotias nainen esittää vakavia syytöksiä McGregoria kohtaan ja kertoo, että UFC-ottelija oli känyt väkivaltaisesti hänen kimppuunsa.

Naisen mukaan McGregor löi ja potki häntä, jonka jälkeen hän joutui pakenemaan hyppäämällä laidan yli. Paikalle sattunut Punaisen Ristin vene poimi lopulta naisen kyytiinsä.

– McGregor käyttäytyi kuin riivattu, nainen kertoo.

– Tiesin, että minun oli paettava, sillä olin varma, että muuten hän tappaa minut.

– Meillä on yhteisiä tuttuja ja olen tavannut hänet monta kertaa. En voi uskoa, että hän kävi kimppuuni tällä tavalla. Hän on rikollinen.

– Henkeni oli uhattuna, joten minun oli paettava millä keinolla hyvänsä.

Nainen ei aluksi halunnut antaa lausuntoaan Espanjan viranomaisille, mutta tutkinta aloitettiin hänen puhuttuaan Irlannin poliisille.

McGregor kiistää kaikki syytteet edustajansa välityksellä.

Lähde: Sportsnaut

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit