Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Ihme sekoilua Korisliigassa – Jo kerran mitätöity tulos jääkin voimaan

Miikka Sopanen päävalmentaja Tampereen Pyrintö
AOP

Pyrinnön ja Korihaiden joulukuun ottelun jo kertaalleen mitätöity tulos jää sittenkin voimaan, eikä uusintaottelua nähdäkään.

Korihaiden ja Pyrinnön 30.12.2022 pelatun Korisliigan ottelun tulos mitätöitiin jo kertaalleen toimitsijoiden pöytäkirjaan ja tilastointiin tekemien virheiden vuoksi. Ottelu oli määrä pelata uudestaan tiistaina 24.1, mutta viime hetkellä päätös vedettiinkin takaisin.

Korihait valitti tuloksen mitätöinnistä urheilun oikeusturvalautakuntaan, joka päätti, että joulukuun tulos jää sittenkin voimaan. Seuran mielestä rangaistus joukkuetta kohtaan oli kohtuuton, sillä virhe ei johtunut joukkueen tai pelaajien tekemästä sääntörikkomuksesta.

– Korihaiden valitus urheilun oikeusturvalautakunnalle on mennyt LÄPI! Uusintaottelua ei pelata, ja 30.12.2022 pelatun ottelun tulos jää voimaan, Korihait iloitsi Twitterissä.

Päivitys uusintaottelun peruuntumisesta ei kerännyt faneilta aivan yhtä iloitsevia reaktioita ja monen mielestä uusintaottelu olisi ollut reilu ratkaisu tilanteessa.

Pyrintö reagoi päätökseen hieman rennommin Twitterissä ja julkaisi kuvan tuohtuneesta joukkueen päävalmentajasta Miikka Sopasesta.

– Sopanen esittää espanjalaisen kansantanssin. Korisliiga ihmeitä tapahtuu, seura kirjoitti nauruemojin kera.

Kovinkaan ratkaisevasti päätös ei joukkueiden runkosarjan sijoituksiin vaikuta. Molemmat joukkueet nimittäin jatkavat kevääseen alemmassa loppusarjassa. Korihait pääsee kuitenkin päätöksen myötä hivenen paremmasta asemasta loppusarjaan.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo