Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tsitsipas eteni Australian avointen välieriin – Turnauksen suurin yllättäjä kaatui saappaat jalassa

Stefanos Tsitsipas Australian avoimet
AOP

Loistavan turnauksen pelannut Jiri Lehecka joutui taipumaan Stefanos Tsitsipasille Australian avointen puolivälierässä.

Stefanos Tsitsipas voitti tiistaina Australian avointen puolivälierän Jiri Leheckaa vastaan suoraan kolmessa erässä pelein 6-3, 7-6, 6-4. Ottelu ei kuitenkaan ollut läpihuutojuttu, vaikka Tsitsipas sen suoraan kolmessa erässä voittikin.

Turnauksen yksi suurimmista yllättäjistä, Lehecka, pelasi vahvasti, mutta ei ratkaisevilla hetkillä yltänyt aivan Tsitsipasin tasolle.

– Ottelu tuntui erilaiselta kuin mikään muu turnauksen aiempi ottelu. Nämä olivat vaikeat kolme erää – yksi vaikeimmista otteluista turnauksessa minulle, Tsitsipas kertoi ottelun jälkeen kenttähaastattelussa.

21-vuotias Lehecka pelasi sensaatiomaisen turnauksen päihittäen kovia nimiä kuten Felix Auger Aliassimen ja Cameron Norrien. Ensimmäistä otteluaan Rod Laver Areenalla pelannut tsekki näytti kuitenkin hieman hermostuneelta puolivälieräottelussa.

– Jiri pelasi vahvan turnauksen. Hän on pelaaja joka on todella nostanut tasoaan vastikää ja toivon hänelle kaikkea hyvää jatkoon sillä hän on mahtava pelaaja, Tsitsipas ylisti.

Pienten marginaalien ottelu olisi voinut kääntyä myös hyvin toisenlaiseksi, erityisesti mikäli Lehecka olisi onnistunut voittamaan toisen erän tie-breakin. Kokenut Tsitsipas näki kuitenkin tilanteessa mahdollisuutensa ottaa vahva asema otteluun ja kreikkalainen voitti tie-breakin.

– Tiedän, että toisen erän tie-break oli lopulta hyvin ratkaiseva sen kannalta, kumpi meistä saa vahvan otteen pelistä. Se oli minun mahdollisuuteni ottaa iso johto pelissä ja olenkin tyytyväinen, että onnistuin voittamaan sen erän.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis