Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

LeBron Jamesille uskomaton ennätys NBA:n jokaista seuraa vastaan

LeBron James 38-vuotiaana La Lakersin paidassa

Los Angeles Lakersin LeBron James on ensimmäinen pelaaja NBA:n historiassa, joka on onnistunut pussittamaan vähintään 40 pistettä sarjan jokaista joukkuetta vastaan.

NBA:n ennätysten puolesta LeBron James ei ole enää mikään ensikertalainen. Ennätyksiä on kertynyt upean uran aikana yksi jos toinenkin. Varhain keskiviikkoaamuna James nappasi nimiinsä jälleen yhden NBA-historian ensimmäisen. Los Angeles Lakersin tähtipelaajasta tuli nimittäin sarjan ensimmäinen pelaaja, joka on onnistunut tekemään vähintään 40 pistettä yhdessä ottelussa sarjan jokaista joukkuetta vastaan.

Keskiviikkona James pussitti 46 pistettä Los Angeles Clippersiä vastaan sinetöiden ennätyksensä. Clippers kuitenkin voitti Jamesin hurjasta pistesaaliista huolimatta Los Angelesin paikalliskamppailun pistein 133-115.

James jahtaa parhaillaan myös NBA:n pyhitetyintä ennätystä; kaikkien aikojen piste-ennätystä. Piste-ennätys on parhaillaan Kareem Abdul-Jabbarin nimissä 38 387 pisteellä. LeBron saavutti 38 000 pisteen rajan reilu viikko sitten, joten matkaa Abdul-Jabbarin ennätykseen ei enää paljoa ole. Mikäli 38-vuotias James jatkaa pistetehtailujaan samaa vauhtia kuin tähän mennessä, voisi ennätys mennä jo Lakersin seuraavan vieraspelikiertueen aikana rikki.

– Olen päässyt tähän pisteeseen olemalla ajattelematta sitä. Yritän vain olla hetkessä ja yritän pelata peliä oikealla tavalla. Tänäkin iltana, niin hyvin kuin heitinkin, yritin silti jakaa palloa joukkuekavereilleni, jotta he tuntisivat myös jonkinlaisen rytmin. Niin olen aina pelannut peliä, James kommentoi.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä

Lähde: NBA

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo